Concurs de cuina i Amics del BacallàConcurso de cocina y Amigos del Bacalao

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’equip format pels alumnes Jordi Vidal Turmo del cicle de Restauració, Jordi Martos Martin, Queralt Carpintero Costa del cicle de Cuina i gastronomia/Serveis de restauració, i Salvadór Trabalon Brugulat del cicle de Forneria, pastisseria i confiteria van ser els més ben valorats en la 2ª Jornada de Gastronomia i Restauració que es va celebrar a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, el passat dia 19 de maig.

D’altra banda el restaurant pedagògic de l’Escola va acollir el dimecres, 25 de maig, als membres de l’Associació Gastronòmica i Cultural “Amics del Bacallà” de Lleida. L’àpat elaborat i servit pels alumnes va comptar amb coca dolça d’escalivada i bacallà; carpaccio de bacallà i cansalada; i morro de bacallà amb verdures, suc de vedella i suau de patata; entre altres plats.

Al finalitzar l’acte els “Amics del Bacallà” de Lleida han atorgat, als alumnes participants, un diploma pel reconeixement a la seva creativitat en l’elaboració de la bona cuina del bacallà.

El equipo formado por los alumnos Jordi Vidal Turmo del ciclo de Restauración, Jordi Martos Martin, Queralt Carpintero Costa del ciclo de Cocina y gastronomía/Servicios de restauración, y Salvadór Trabalon Brugulat del ciclo de Panadería, pastelería y confitería fueron los mejor valorados en la 2ª Jornada de Gastronomía y Restauración que se celebró a las instalaciones de la Escuela de Hoteleria y Turismo de Lleida, el pasado día 19 de mayo.

Por otro lado el restaurante pedagógico de la Escuela acogió el miércoles, 25 de mayo, a los miembros de la Asociación Gastronómica y Cultural “Amigos del Bacalao” de Lleida. La comida elaborada y servida por los alumnos contó con coca dulce de escalivada y bacalao; carpaccio de bacalao y tocino; y morro de bacalao con verduras, zumo de ternera y suave de patata; entre otros platos.

Al finalizar el acto los “Amigos del Bacalao” de Lleida han otorgado, a los alumnos participantes, un diploma por el reconocimiento a su creatividad en la elaboración de la buena cocina del bacalao.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats