Tast d’arengades, coca i caragols per només 3 eurosCata de sardinas, coca y caracoles por sólo 3 euros

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) celebrarà, aquest diumenge 1 d’abril a partir de les 13.00 hores, el segon dels Diumenges de Caragols & Territori al Pavelló Antorxa del Camps Elisis de Lleida.
En aquesta ocasió el caragols lleidatans comptaran amb l’acompanyament de tastets de coca de recapte de la Noguera i arengades amb vinagreta de mel del Montsec.
Les tres degustacions i una peça de fruita Actel se serviran amb una aigua, cervesa San Miguel o un got de vi de la Cooperativa d’Artesa per només 3€.
La Fecoll, organitzadora de l’acte amb l’Institut d’Acció Cultural, ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Cultural i Gastronòmica Comtat d’Urgell i la restauradora Mercè Camins de Casa Mercè de Fontdepou .
Camins va impartir, la setmana passada, un taller de cuina a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida durant el qual es van elaborar els 500 tastets d’arengades amb vinagreta de mel.La Federació de Colles del Aplec del Caracol (Fecoll) celebrará, este domingo 1 de abril a partir de las 13.00 horas, el segundo de los Domingos de Caracoles & Territorio en el Pabellón Antorcha de Camps Elisis de Lleida.
En esta ocasión los caracoleros leridanos contarán con el acompañamiento de catas de “coca de recapte” de la Noguera y sardinas con vinagreta de miel del Montsec.
Las tres degustaciones y una pieza de fruta Actel se servirán con una agua, cerveza San Miguel o un vaso de vino de la Cooperativa de Artesa por sólo 3€.
La Fecoll, organizadora del acto con el Instituto de Acción Cultural, ha contado con la colaboración de la Asociación Cultural y Gastronómica Condado de Urgell y la restauradora Mercè Camins de Casa Mercè de Fontdepou .
Camins impartió, la semana pasada, un taller de cocina a la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida durante el cual se elaboraron los 500 catas de sardinas con vinagreta de miel.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats