[:ca]Tast comentat de Bombolles de Lleida al Castell de Gardeny[:es]Cata comentada de Burbujas de Lleida en el Castillo de Gardeny[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170719bobolles

[:ca]Bombolles de Lleida ofereix demà dijous, dia 20 de juliol, un tast de caves i escumosos locals, comentat per Como Pomona, en el marc de la programació d’estiu que Turisme de Lleida ha organitzat en el Castell dels Templers de Lleida.

Amb motiu de les visites guiades al monument de demà i el dimecres dia 3 d’agost, els participants podran tastar quatres caves i escumosos locals dels cellers participants en aquesta campanya. L’activitat s’inicia a les 21 hores, té un preu de 10 euros i inclou alguns snacks i aperitius. A Lleida, diferents cellers elaboren i comercialitzen escumosos de qualitat sota les denominacions d’origen Costers del Segre o Cava. Els cellers participants en la promoció Bombolles de Lleida són Analec, Cervavins, Castell del Remei, Clos Pons, Costers del Sió, L’Olivera i Raimat.

Bombolles de Lleida ja va dinamitzar l’estiu 2016 del Castell de Gardeny amb diferents sopars de maridatge, dins del programa d’activitats de Turisme de Lleida: Les Nits del Temple.[:es]Burbujas de Lleida ofrece mañana jueves, día 20 de julio, una cata de cavas y espumosos locales, comentado por Como Pomona, en el marco de la programación de verano que Turismo de Lleida ha organizado en el Castillo de los Templarios de Lleida.

Con motivo de las visitas guiadas al monumento de mañana y el miércoles día 3 de agosto, los participantes podrán probar cuatro cavas y espumosos locales de las bodegas participantes en esta campaña. La actividad se inicia a las 21 horas, tiene un precio de 10 euros e incluye algunos snacks y aperitivos. En Lleida, diferentes bodegas elaboran y comercializan espumosos de calidad bajo las denominaciones de origen Costers del Segre o Cava. Las bodegas participantes en la promoción Burbujas de Lleida son Analec, Cervavins, Castell del Remei, Clos Pons, Costers del Sió, L’Olivera y Raimat.

Burbujas de Lleida ya dinamizó el verano del 2016 el Castillo de Gardeny con diferentes cenas de maridaje, dentro del programa de actividades de Turismo de Lleida: Las Noches del Temple.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats