Tallers dels xefs d’Slow Food a la III Fira d’Alimentació i SalutTalleres de los chefs de Slow Food en la III Feria de la Alimentación y Salud

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els xefs i elaboradors vinculats al moviment Slow Food faran costat, amb diferents tallers, al programa de la III Fira de l’Alimentació i la Salut que se celebrarà als Camps Elisis de Lleida els dies 27 i 28 de novembre.
Georgina Aspa (pastisseria Baixas de Barcelona), d’una banda; i Quim Vilano i Antonieta Zacarelli, d’altra; realitzaran dos tallers de cuina sobre el Tronc de Nadal, el primer, i la Xocolata, el segon, tots dos durant la tarda de dissabte.
Mercè Camins (casa Mercè de Fontdepou), el diumenge al migdia, protagonitzarà un taller sobre “Tot el que ens podem fer a casa”; tot seguit, Montse Estruc (El Cingle de Vaquerisses), impartirà una demostració de com fer el Canelons de Nadal. Per la tarda, el mateix diumenge, Jesús Querol (Pa de Ronyó de Torregrossa) courà pa i coques amb grans recuperats; mentres que l’Enric Millà (El Dien de Vallfogona de Balaguer) realitzarà Dolços amb estèvia. Los chefs y elaboradores vinculados al movimiento Slow Food apoyarán, con diferentes talleres, en el programa de la III Feria de la Alimentación y la Salud que se celebrará a Camps Elisis de Lleida los días 27 y 28 de noviembre.
Georgina Aspa (pastelría Baixas de Barcelona), por un lado; y Quim Vilano y Antonieta Zacarelli, por otro; realizarán dos talleres de cocina sobre el Tronco de Nadal, el primero, y el Chocolate, el segundo, los dos durante la tarde de sábado.
Mercè Camins (casa Mercè de Fontdepou), el domingo a mediodía, protagonizará un taller sobre “Todo lo que nos podemos hacer en casa”; a continuación, Montse Estruc (El Cingle de Vaquerisses), impartirá una demostración de como hacer el Canalones de Nadal. Por la tarde, el mismo domingo, Jesús Querol (Pa de Ronyó de Torregrossa) cocerá pan y cocas con grandes recuperados; mientras que Enric Millà (El Dien de Vallfogona de Balaguer) realizará Dulces con estevia.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats