Fira de turisme i gastronomia a MollerussaFeria de turismo y gastronomía en Mollerussa

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Fira de Mollerussa ha celebrat aquest cap de setmana la segona fira Turisponent amb la gastronomia i l’enoturisme com a protagonistes turístics.
Amb diferents espais, la fira comptava amb una zona central per als expositors amb productes vinculats al contingut de la fira (des de cases rurals a entitats passant per formatges, xocolates, forns…); un espai que va acollir el diumenge la 3a Festa del Vi i del Vi Novell, on es van degustar els diferents caldos dels 17 cellers de l’associació Enosegre presents a la fira; i un darrer apartat on es van desenvolupar els diferents tastos de pa i vi programats coincidint amb el certamen. En total es van realitzar tres tastos, un de vi i dos de pa artesà.Feria de Mollerussa ha celebrado este fin de semana la segunda feria Turisponent con la gastronomía y el enoturismo como protagonistas turísticos.
Con diferentes espacios, la feria contaba con una zona central para los expositores con productos vinculados al contenido de la feria (desde casas rurales a entidades pasando por quesos, chocolates, hornos…); un espacio que acogió el domingo la 3a Fiesta del Vino y del Vino Novel, donde se degustaron los diferentes caldos de las 17 bodegas de la asociación Enosegre presentes a la feria; y un último apartado donde se desarrollaron las diferentes catas de pan y vino programados coincidiendo con el certamen. En total se realizaron tres catas, uno de vino y dos de pan artesano.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats