Taller pràctic de cuina vegetariana creativaTaller práctico de cocina vegetariana creativa

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació Expressions de Gaia ha organitzat per demà dissabte dia 10 de juny, un taller de Cuina Vegetariana Creativa impartit per Maria Pilar Ibern “Gavina”, que es desenvoluparà en dues sessions de matí i tarda, a l’Alberg Jardins del Segrià, ubicat a la partida Cunillàs de Lleida.
Segons el temari, en una primera sessió teòrica de 4 hores, s’informarà de quins són els organs reis en cada estació; quina és la seva funció i quins són els aliments tòxics, i quins els més adequats per a assolir una bona salut física, psíquica, emocional i energètica.
També s’explicarà com guarir les malalties típiques de cada estació, amb teràpies naturals a base de cataplasmes, herbes, aliments i sabiduria popular.
En la sessió de tarda, s’elaboraran menús amb propostes com els patès vegetals, l’esmicolat d’amanida Sant Joan i la coca de Sant Joan. Olives de Tuníssia, mousse de maduixes, o sangria sense alcohol.
Gavina, especialista en gastronomia natural i salut és autora dels llibres “Les 100 receptes més ràpides de cuina vegetariana”, “Un banquete? Naturalmente!” i “Tots a taula!”.La Asociación Expressions de Gaia ha organizado para mañana sábado día 10 de junio, un taller de Cocina Vegetariana Creativa impartido por Maria Pilar Ibern “Gavina”, que se desarrollará en dos sesiones por la mañana y tarde, en el Albergue Jardines del Segrià, ubicado en la partida Cunillàs de Lleida.
Según el temario, en una primera sesión teórica de 4 horas, se informará de cuáles son los órganos reyes en cada estación; cuál es su función y cuáles son los alimentos tóxicos, y cuáles los más adecuados para lograr una buena salud física, psíquica, emocional y energética.
También se explicará como curar las enfermedades típicas de cada estación, con terapias naturales a base de cataplasmas, hierbas, alimentos y sabiduria popular.
En la sesión de la tarde, se elaborarán menús con propuestas como los patés vegetales, el desmenuzado de ensalada San Juan y la coca de San Juan. Olivas de Tunez, mousse de fresas, o sangria sin alcohol.
Gavina, especialista en gastronomía natural y salud es autora de los libros “Las 100 recetas más rápidas de cocina vegetariana”, “Un banquete? Naturalmente!” y “Todos a la mesa!”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats