[:ca]Sorteig de 25 entrades dobles per l’Any 6 de la Vinya dels Artistes[:es]Sorteo de 25 entradas dobles para el Any 6 de la Vinya dels Artistes[:en]Raffle of 25 double tickets for the Any 6 Vinya dels Artistes[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

160704artistes

[:ca]El celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles sorteja, un any més, 25 entrades dobles per assistir a l’esdeveniment “Any 6. Frederic Amat a La Vinya dels Artistes” del dissabte, dia 9 de juliol.
La família Jové Balasch, organitzadora de la vetllada i propietària d’aquest celler de la DO Costers del Segre Subzona Garrigues, ha programat durant la festa la inauguració de la instal·lació “Esclat” d’Amat, música i un sopar entre les oliveres i vinyes de la finca.
Per participar en el sorteig de les entrades, cal compartir el post del concurs publicat en el perfil del celler en la xarxa social Facebook.[:es]La bodega Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles sortea, un año más, 25 entradas dobles para asistir al evento “Any 6. Frederic Amat en La Vinya dels Artistes” del sábado, día 9 de julio.
La familia Jové Balasch, organizadora de la velada y propietaria de esta bodega de la DO Costers del Segre Subzona Garrigues, ha programado durante la fiesta la inauguración de la instalación “Estallido” de Amat, música y una cena entre los olivos y viñedos de la finca.
Para participar en el sorteo de las entradas, hay que compartir el post del concurso publicado en el perfil de la bodega en la red social Facebook.[:en]The Mas Blanch i Jové winery of La Pobla de Cérvoles raffles, as they do every year, 25 double tickets to attend the event “Any 6. Frederic Amat in La Vinya dels Artistes” Saturday, July 9.
The Jové Balasch family, organizer of the evening and owner of the winery from the DO Costers del Segre Subzone Garrigues, scheduled during the festival’s opening of the “Esclat” from Amat, some music and a dinner among olive trees and vineyards.
To participate in the raffle, you have to share the post of the contest published in the profile of the winery in the social network Facebook.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats