Sopars d’Àguedes al Pati BlauCenas de Ágatas en el Pati Blau

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Uns entrants per compartir amb barqueta de pernil salat, canapè de cranc, pastisset de foie amb confitura de cirera, coca de recapte casolana amb tonyina i anxoves, barqueta d’ibèric i formatge Brie, pebrot del “piquillo” farcit de brandada de bacallà i calçots arrebossats són els plats que obren els sopar de Santa Àgueda que el Restaurant el Plati Blau de Puigverd organitza els dissabtes 2 i 9 de febrer de 2008.
Per continuar, qui es decideixi pel peix podrà degustar llom de bacallà amb panses, figues i pinyons; mentre que els carnívors assaboriran un entrecot de vedella amb salsa rocafort i poma saltada.
Les germanes Esquerda, Carme i Montse, ens reserven per postres maduixes i kiwis amb gingebre i gelat de mel; o pa amb vi, fruits del bosc i gelat de nata, mel i nous.
Tot regat amb aigua i vi DO Montsant per 32 euros, IVA inclòs.
Unos entrantes para compartir con barquillo de jamón salado, canapé de cangrejo, pastelito de foie con confitura de cereza, “coca de recapte” casera con atún y anchoas, barquillo de ibérico y queso Brie, pimiento del “piquillo” relleno de brandada de bacalao y “calçots” rebozados son los platos que abren los cena de Santa Àgueda que el Restaurante el Plati Blau de Puigverd organiza los sábados 2 y 9 de febrero de 2008.
Para continuar, quien se decida por el pescado podrá degustar lomo de bacalao con pasas, higos y piñones; mientras que los carnívoros saborearán un entrecot de ternera con salsa roquefort y manzana saltada.
Las germanas Esquerda, Carme y Montse, nos reservan por postres fresas y kiwis con jengibre y helado de miel; o pan con vino, frutos del bosque y helado de nata, miel y nueces.
Todo regado con agua y vino DO Montsant por 32 euros, IVA incluido.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats