Brasa i calçots de temporada a PuigverdBrasa y “calçots” de temporada en Puigverd

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Pati Blau (Puigverd de Lleida) manté la seva aposta per la cuina tradicional de temporada i tots els dissabtes, en horari de migdia, organitza un menú dedicat als calçots.
El dinar s’obre amb els tradicionals calçots amb salsa i continua amb llonganissa i botifarra negra d’elaboració tradicional a la brasa amb mongetes de producció ecològica i carxofes al caliu.
Per beure, les germanes Esquerda, Carme i Montse, ens ofereixen vi de la Denominació Origen Falset, aigua mineral i una copa de cava. Tot per 32,50 euros més IVA.
Per desgustar aquest tradicional menú és imprescindible reservar taula al 973 167 910. El Pati Blau (Puigverd de Lleida) mantiene su apuesta por la cocina tradicional de temporada y todos los sábados, en horario de mediodía, organiza un menú dedicado a los “calçots”.
La comida se abre con los tradicionales “calçots” con salsa y continúa con longaniza y morcilla negra de elaboración tradicional a la brasa con judías de producción ecológica y alcachofas al rescoldo.
Para beber, las germanas Esquerda, Carme y Montse, nos ofrecen vino de la Denominación Origen Falset, agua mineral y una copa de cava. Todo por 32,50 euros más IVA.
Para desgustar este tradicional menú es imprescindible reservar mesa al 973 167 910.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats