Sopar inspirat en els ibers amb el Museu de LleidaCena inspirada en los íberos en el Museu de Lleida

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Teresa Planella Canela (restaurant de la Fecoll) va donar el toc gastronòmic a les Nits Gastronòmiques del Museu de Lleida que el divendres, dia 21 de juny, van estar dedicades a la cuina dels ibers. El garum va inspirar una crema d’anxoves espectacular; la sopa negra (de sang) es va cuinar amb botifarra negra; com a plat principal carn estofada amb llet i mel; i per postres pastissets d’anous i figues seques.
El profesor Joan López va dirigir la visita comentada al museu abans de sopar, mentre que el professor Joan Santacana i el periodista Rafa Gimena van comentar els diferents plats del sopar.Teresa Planella Canela (restaurante de la Fecoll) dio el toque gastronómico a las Noches Gastronómicas del Museo de Lleida que el viernes, día 21 de junio, estuvieron dedicadas a la cocina de los íberos. El garum inspiró una crema de anchoas espectacular, la sopa negra (de sangre) se cocinó con morcilla; como plato principal carne estofada con leche y miel, y de postre pastelitos de nueces e higos secos.
El profesor Joan López dirigió la visita comentada al museo antes de cenar, mientras que el profesor Joan Santacana y el periodista Rafa Gimena comentaron los diferentes platos de la cena.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats