Sisco: menjar familiar amb molt bon serveiSisco: comida familiar con muy buen servicio

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els germans Expósito (Cristòbal a la cuina i Manuel al menjador) regenten el familiar Restaurant Sisco de Pardinyes (plaça Josep Piñol, 1) amb un menú de migdia de dilluns a divendres de gran acceptació. Noèlia Aguilera, dona d’en Cristòbal, hi posa el toc femení amb el servei de sala.
L’establiment ofereix un menú amb incorporacions diàries i plats fixes, durant la primavera i l’estiu, com el gaspatxo, els espàrrecs o l’amanida. Els peixos i les carns a la brassa també són una constant a l’hora dels segons plats. El menú, per 9 euros, inclou un gran assortit de postres i el beure.Los hermanos Expósito (Cristòbal en la cocina y Manuel en el comedor) regentan el familiar Restaurante Sisco de Pardinyes (plaza Josep Piñol, 1) con un menú de mediodía de lunes a viernes de gran aceptación. Noèlia Aguilera, mujer de en Cristòbal, pone el toque femenino con el servicio de sala.
El establecimiento ofrece un menú con incorporaciones diarias y platos fijos, durante la primavera y el verano, como el gazpacho, los espárragos o la ensalada. Los pescados y las carnes a la brasa también son una constante a la hora de los segundos platos. El menú, por 9 euros, incluye un gran surtido de postres y la bebida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats