Dieta mediterrània, al menú de El TamborilDieta mediterránea, en el menú de El Tamboril

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Rubén Monzón (propietari), al menjador, i Esteban Torres, a la cuina, són els principals responsables del menú del dia del restaurant El Tamboril (Camp de Mart, 15), un servei de migdia marcat per la cuina mediterrània “sana i natural”. Torres destaca la varietat de l’oferta amb una elaboració senzilla i el respecte a les matèries primeres.
Al primers plats, podem trobar amanides, gaspatxo, pasta i arrossos. Als segons, algun rostit, carns a la planxa i peix. Val la pena la rebosteria casolana com el pastís de formatge o la tarta de crema catalana i poma. Tot per 10 euros, amb el beure i l’IVA inclosos, de dimarts a divendres.Rubén Monzón (propietario), en el comedor, y Esteban Torres, en la cocina, son los principales responsables del menú del día del restaurante El Tamboril (Camp de Mart, 15), un servicio de mediodía marcado por la cocina mediterránea “sana y natural”. Torres destaca la variedad de la oferta con una elaboración sencilla y el respecto a las materias primeras.
En los primeros platos, podemos encontrar ensaladas, gazpacho, pasta y arroces. En los segundos, algún asado, carnes a la plancha y pescado. Vale la pena la repostería casera como el pastel de queso o la tarta de crema catalana y manzana. Todo por 10 euros, con la bebida y el IVA incluidos, de martes a viernes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats