Sis professors del Culinary Institute of America, a LleidaSeis profesores del Culinary Institute of America, en Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Generalitat de Catalunya i la Fundació Alícia portaran avui a sis professors de The Culinary Institute of America (CIA) a una visita a l’empresa Borges (Tàrrega) on es duran a terme tasts d’oli per tal de conèixer la zona productora d’oli d’oliva lleidatana.
Els sis professors de la prestigiosa institució acadèmica, es van incorporar la setmana pasada a un programa d’estada per a conèixer de primera mà la gastronomia i els productes alimentaris de Catalunya fins el dia 18 de desembre.
En el decurs d’aquesta visita, organitzada pel DAR, a través de Prodeca, i que té com a objectiu el foment de l’intercanvi en investigació, recerca i formació en alimentació i salut, els professors juntament amb les tres becàries que actualment estan realitzant una estada a Catalunya, podran conèixer les característiques i les potencialitats dels productes autòctons a través de la cuina i la gastronomia de Catalunya.
El programa s’ha organitzat a dues bandes. Per una part, els prescriptors americans participaran en diversos tallers a la Fundació Alícia. Entre d’altres activitats programades, cal destacar també un test d’embotits, a partir dels productes de Casa Riera Ordeix i Far Jamón Serrano, dues empreses catalanes que es troben en procés d’homologació per a exportar als Estats Units.
D’altra banda, els prescriptors americans realitzaran un itinerari de visites a empreses.La Generalitat de Cataluña y la Fundación Alícia traerán hoy a seis profesores de The Culinary Institute of America (CIA) a una visita a la empresa Borges (Tàrrega) donde se llevarán a cabo catas de aceite para conocer la zona productora de aceite de oliva leridana.
Los seis profesores de la prestigiosa institución académica, se incorporaron la semana pasada a un programa de estancia para conocer de primera mano la gastronomía y los productos alimentarios de Cataluña hasta el día 18 de diciembre.
En el decurso de esta visita, organizada por el DAR, a través de Prodeca, y que tiene como objetivo el fomento del intercambio en investigación, búsqueda y formación en alimentación y salud, los profesores junto con las tres becarias que actualmente están realizando una estancia en Cataluña, podrán conocer las características y las potencialidades de los productos autóctonos a través de la cocina y la gastronomía de Cataluña.
El programa se ha organizado a dos bandas. Por una parte, los prescriptores americanos participarán en varios talleres a la Fundación Alícia. Entre otras actividades programadas, hay que destacar también un test de embutidos, a partir de los productos de Casa Riera Ordeix y Far Jamón Serrano, dos empresas catalanas que se encuentran en proceso de homologación para exportar en los Estados Unidos.
Por otro lado, los prescriptores americanos realizarán un itinerario de visitas a empresas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats