Singular maridatge de vi, gin tònic, cuina i cotxesSingular maridaje de vino, gin tonic, cocina y coches

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

La concessionària de BMW a Lleida –Noguera Pinyol– el celler Lagravera, Vinisia, Disseny i Sucre i restaurants d’ALL Cuiners: D-Vinis, la Roda de la Sènia, Cal Molina i l’Antull van participar en un singular “maridatge” de vins, tapes i vehicles el passat dimecres, dia 16 de novembre. Entre tots van aplegar més de 100 persones en aquesta singular activitat.
La Roda de la Sènia va maridar una panacota salada amb el blanc Ónra; l’Antull, una amanida de salmó i tonyina marinada amb el blanc moltaHonra; D-Vinis, cruixent de peus de porc amb melmelada de pebrots i reducció de vi, amb el vi negre Ónra; i Cal Molina, un tàrtar amb el negre moltaHonra.
Disseny i Sucre va casar amb gin tònic un esponjós de raspadures de llimona, amb gelatina de tònica, cardamom, terra de regalèssia i esprai de ginebró.La concesionaria de BMW en Lleida-Noguera Piñol-la bodega Lagravera, Vinisia, Disseny i Sucre y restaurantes de ALL Cuiners: D-Vinis, la Roda de la Sènia, Cal Molina y el Antull participaron en un singular “maridaje” de vinos, tapas y vehículos el pasado miércoles, día 16 de noviembre. Entre todos reunieron a más de 100 personas en esta singular actividad.
La Roda de la Sènia se casó con una pannacotta salada con el blanco Ónra, el Antull, una ensalada de salmón y atún marinado con el blanco moltaHonra; D-Vinis, crujiente de manitas de cerdo con mermelada de pimientos y reducción de vino, con el vino tinto Ónra; y Cal Molina, un tartar con el negro moltaHonra.
Disseny i Sucre casó con gin tonic un esponjoso de raspaduras de limón, con gelatina de tónica, cardamomo, tierra de regaliz y espray de enebro.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats