Nou premi pel celler Vinya el Vilars a VienaNuevo premio para la bodega Vinya el Vilars en Viena

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler Vinya els Vilars de la DO Costers del Segre ha estat guardonat amb una Medalla d’Or per al vi Tallat de Lluna 14 (2008) en el concurs de l’AWC Viena International Wine Challenge i una Medalla de Bronze per al vi Vilars 2008 en el III Concurso Mejores Vinos Españoles para Asia.
La VIII edició del concurs AWC Viena International Wine Challenge va fer entrega dels premis el passat dia 2 de novembre en la “Nit de gala del vi 2011” celebrada a l’Ajuntament de Viena. La convenció de Viena AWC constitueix un dels més importants concursos de vins oficialment reconegut al món.La bodega Vinya els Vilars de la DO Costers del Segre ha sido galardonada con una Medalla de Oro para el vino Tallat de Lluna 14 (2008) en el concurso del AWC Viena International Wine Challenge y una Medalla de Bronce para el vino Vilars 2008 en el III Concurso Mejores Vinos Españoles para Asia.
La VIII edición del concurso AWC Viena International Wine Challenge hizo entrega de los premios el pasado día 2 de noviembre en la “Noche de gala del vino 2011” celebrada en el Ayuntamiento de Viena. La convención de Viena AWC constituye uno de los más importantes concursos de vinos oficialmente reconocido en el mundo

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats