Sessió de cuina d’Enric Milla al Fòrum Gastronòmic’09Sesión de cocina de Enric Milla en el Fòrum Gastronòmic’09

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Enric Milla, del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer, impartirà una sessió de cuina el proper dissabte 21 de febrer en el marc del fòrum Gastronòmic de Girona en que qualitat, rigor, professionalitat i innovació marquen el disseny del programa per a gourmets.
Milla farà una sessió de cuina en directe amb degustacions de productes. També és un dels encarregats del dinar que se celebrarà el dimecres per un centenar de cuiners, on es debatran els conceptes de les noves tendències en ecogastronomia, km 0, etc.
Del 21 al 25 de febrer de 2009, tindrà lloc una nova edició del Fòrum Gastronòmic a Girona. Un Fòrum que reunirà els millors cuiners del món i els joves talents dels fogons.
Uns i altres disposats a transmetre els seus coneixements als professionals de la cuina. Explicaran, mostraran, cuinaran en directe, debatran… Tot un espectacle per als sentits.
De dilluns a dimecres, es dirigiran al públic professional per presentar les propostes més rellevants del sector de l’enogastronomia, mentre que durant el cap de setmana s’adreçaran als amants de la bona cuina i els bons vins.
Aquesta edició és especial, perquè el Fòrum Gastronòmic fa 10 anys. Deu anys que han convertit el Fòrum en el punt de trobada per a la gastronomia, on els professionals poden compartir informació sobre tendències, nous conceptes o tecnologies aplicades al sector.
Alguns dels xefs que ens han acompanyat al llarg d’aquests 10 anys tornen al Fòrum per celebrar l’aniversari. Carles Gaig, Nandu Jubany, els germans Roca, Carme Ruscalleda, Ferran Adrià, Fermí Puig, Pierre Gagnaire, Michel Bras, Alain Passard i molts d’altres pujaran de nou a l’escenari per cuinar les seves noves creacions.
L’ecogastronomia es un dels eixos que marquen el programa del cap de setmana del Fòrum Gastronòmic Girona 09 que es va presentar el dia 28 de gener, a l’antiga fàbrica DAMM, a Barcelona. Enric Milla, del restaurante El Dien de Vallfogona de Balaguer, impartirá una sesión de cocina el próximo sábado 21 de febrero en el marco del Fòrum Gastronòmic de Girona en que calidad, rigor, profesionalidad e innovación marcan el diseño del programa para gourmets.
Milla hará una sesión de cocina en directo con degustaciones de productos. También es uno de los encargados de la comida que se celebrará el miércoles para un centenar de cocineros, donde se debatirán los conceptos de las nuevas tendencias en ecogastronomia, km 0, etc.
Del 21 al 25 de febrero de 2009, tendrá lugar una nueva edición del Fòrum Gastronòmic en Girona. Un Foro que reunirá los mejores cocineros del mundo y los jóvenes talentos de los fogones.
Unos y otros dispuestos a transmitir sus conocimientos a los profesionales de la cocina. Explicarán, mostrarán, cocinarán en directo, debatirán… Todo un espectáculo para los sentidos.
De lunes a miércoles, se dirigirán al público profesional para presentar las propuestas más relevantes del sector del enogastronomia, mientras que durante el fin de semana se dirigirán a los amantes de la buena cocina y los buenos vinos.
Esta edición es especial, porque el Foro Gastronómico hace 10 años. Diez años que han convertido el Foro en el punto de encuentro para la gastronomía, donde los profesionales pueden compartir información sobre tendencias, nuevos conceptos o tecnologías aplicadas al sector.
Algunos de los chefs que nos han acompañado a lo largo de estos 10 años vuelven al Foro para celebrar el aniversario. Carles Gaig, Nandu Jubany, los hermanos Roca, Carme Ruscalleda, Ferran Adrià, Fermí Puig, Pierre Gagnaire, Michel Bras, Alain Passard y muchos otros subirán de nuevo al escenario para cocinar sus nuevas creaciones.
El ecogastronomia es uno de los ejes que marcan el programa del fin de semana del Fòrum Gastronòmic Girona 09 que se presentó el día 28 de enero, a la antigua fábrica DAMM, en Barcelona.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats