Marqués de Cáceres obre els maridatges 2009 de Neo ParcMarqués de Cáceres abre los maridajes 2009 de Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Una amanida de vieires fumades amb vinagreta de iogurt i ceba amb un Marqués de Cáceres rosat d’aquest darrer 2008 va ser la combinació amb què Neo Parc va obrir el Calendari de Maridatges 2009 en el decurs d’un sopar de tast dedicat a aquest celler de la Rioja Alta. Un rosat cent per cent garnatxa ric en fruita i que els comensals van poder degustar una setmana abans de sortir al mercat.
La vetllada va comptar amb els comentaris del responsable del celler, Andrés Ayala, que va estar acompanyat per l’equip del Distribuciones Franquet.
Antoni Rúbies, el xef del restaurant, va elaborar un segon entrant amb cigronets de l’Alta Anoia i tripes de bacallà. Un plat melós que es va casar amb el Marqués de Cáceres Blanc 2007 fermentat en barrica.
El negre Reserva 2002 del celler de Cenicero va maridar un pop a la gallega amb un crema de patata amb mantega, nata i alls confitats. Mentre que la carn del menú, llom de cérvol amb raviolis d’escalivada i salsa de faves de cacau, es va casar amb el Gaudim 2002, un vi d’alta expressió de Marqués de Cáceres que va destacar per la complexitat de la seva guarda i la seva fruita amb tocs especiats.
El menú es va tancar amb un pastís de formatge amb el vi semi dolç de verema tardana Satinela.
Jordi Cordero, director i propietari de Neo Parc, es va mostrar molt satisfet de l’èxit amb que s’ha iniciat el programa de maridatge que aquest any contempla deu maridatges diferents. Una ensalada de vieiras ahumadas con vinagreta de yogur y cebolla con un Marqués de Cáceres rosado de este pasado 2008 fue la combinación con que Neo Parc abrió el Calendario de Maridajes 2009 en el decurso de una cena de cata dedicada a esta bodega de la Rioja Alta. Un rosado cien por cien garnacha rico en fruta y que los comensales pudieron degustar una semana antes de salir al mercado.
La velada contó con los comentarios del responsable de la bodega, Andrés Ayala, que estuvo acompañado por el equipo del Distribuciones Franquet.
Antoni Rúbies, el chef del restaurante, elaboró un segundo entrante con garbancitos del alto Anoia y tripas de bacalao. Un plato meloso que se casó con el Marqués de Cáceres Blanco 2007 fermentado en barrica.
El negro Reserva 2002 de la bodega de Cenicero maridaró un pulpo a la gallega con un crema de patata con mantequilla, nata y ajos confitados. Mientras que la carne del menú, lomo de ciervo con raviolis de escalivada y salsa de habas de cacao, se casó con el Gaudim 2002, un vino de alta expresión de Marqués de Cáceres que destacó por la complejidad de la su guarda y su fruta con toques especiados.
El menú se cerró con un pastel de queso con el vino semi dulce de vendimia tardía Satinela.
Jordi Cordero, director y propietario de Neo Parc, se mostró muy satisfecho del éxito con que se ha iniciado el programa de maridaje que este año contempla diez maridajes diferentes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats