Serrano, reelegit president de la Federació d,Hostaleria de LleidaSerrano, reelegido presidente de la Federación de Hostelería de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Juan Antonio Serrano, propietari de l’Hotel i Apartaments Riu Nere de Vielha, ha estat reelegit, per unanimitat, president de la Federació d’Hostaleria de Lleida per als propers 4 anys.
La nova junta directiva, presidida per Serrano, està integrada per Jaume Marimon, vicepresident (Hotel Jaumet de Torà); Miquel López, vicepresident (Hotel Zenit de Lleida); i Josep Maria Rubio, tresorer (Cafeteria Nelson). Els nous responsables de la Federació ja han presentat un pla d’accions basat en dos eixos: la comercialització i el desenvolupament dels recursos humans, com a puntals del futur del sector a Lleida. La reelecció es va produir el passat dimarts, dia 20 de març, en el marc de la celebració de l’assemblea anual de l’entitat que es va celebrar a l’Aula de Formació.
La llista encapçalada per Juan Antonio Serrano fou l’única llista que es va presentar a les eleccions.Juan Antonio Serrano, propietario del Hotel y Apartamentos Riu Nere de Vielha, ha sido reelegido, por unanimidad, presidente de la Federación de Hostelería de Lleida para los próximos 4 años. La nueva junta directiva, presidida por Serrano, está integrada por Jaume Marimon, vicepresidente (Hotel Jaumet de Torà); Miguel López, vicepresidente (Hotel Zenit de Lleida) y Josep Maria Rubio, tesorero (Cafetería Nelson). Los nuevos responsables de la Federación ya han presentado un plan de acciones basado en dos ejes: la comercialización y el desarrollo de los recursos humanos, como pilares del futuro del sector en Lleida. La reelección se produjo el pasado martes, día 20 de marzo, en el marco de la celebración de la asamblea anual de la entidad que se celebró en el Aula de Formación.
La lista encabezada por Juan Antonio Serrano fue la única lista que se presentó a las elecciones.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats