Darrers dies de la Ruta de Tapes del VendrellÚltimos días de la Ruta de Tapas del Vendrell

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Vendrell (Costa Daurada) finalitza, aquest cap de setmana, la I Ruta de la Tapa. La Xarxa Emprenedora de L’Eina, amb el suport del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, el Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) i l’Ajuntament del Vendrell, han posat en marxa aquesta mostra gastronòmica que permet gaudir de les particularitats culinàries de cadascun dels 30 establiments adherits, amb una perfecta combinació d’oci i gastronomia.
Els establiments participants es distribueixen en tres recorreguts diferenciats: Ruta del centre, Ruta del tancat, i Ruta de les platges. Seguint qualsevol dels recoreguts i per un import de 2,30 euros, els participants poden degustar la tapa més característica de cadascun dels establiments i acompanyar-la amb una cervesa.La Red Emprendedora de l’Eina, con el apoyo del Gremio de Hostelería del Baix Penedès, el Centro de Iniciativas y Turismo (CIT) y el Ayuntamiento de El Vendrell, han puesto en marcha esta muestra gastronómica que permite disfrutar de las particularidades culinarias de cada uno de los 30 establecimientos adheridos, con una perfecta combinación de ocio y gastronomía.
Los establecimientos participantes se distribuyen en tres recorridos diferenciados: Ruta del centro, Ruta del tancat, y Ruta de las playas. Siguiendo cualquiera de los recorridos y por un importe de 2,30 euros, los participantes pueden degustar la tapa más característica de cada uno de los establecimientos y acompañarla con una cerveza.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats