Seminaris de cuina asiàtica a MadridSeminarios de cocina asiática en Madrid

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Montagud Editores organitza, dilluns i dimarts vinents a Madrid , dos cursos de cuina asiàtica amb el xef Julio López.
El curs de dilluns persegueix integrar els productes i tècniques de la cuina asiàtica a la cuina occidental, adaptant ingredients i material de treball i permetent ampliar la seva carta tradicional amb les noves tendències asiàtiques.
D’altra banda, dimarts el taller de sushi anirà destinat a tots aquells que desitgin iniciar-se i conèixer a la pràctica algunes de les elaboracions més conegudes d’aquesta tècnica japonesa.
Julio López, cuiner professional i professor, compta amb una àmplia experiència en cuina asiàtica, havent desenvolupat, durant una llarga temporada, la seva carrera professional a Tailàndia.
En un primer punt, el seminari tractarà el tema dels arrossos i les seves elaboracions, tant sushi com els aromàtics i altres tipus. Els participants podran conèixer l’elaboració i diferents tècniques per fer sushi i incorporar-lo a la carta. Així, Julio López mostrarà l’elaboració del Maki sushi, Nigiri sushi, Temaki sushi, Temari sushi, Gunkan maki sushi, Futomaki sushi, Uramaki sushi, Oshi sushi…
D’altra banda, sense deixar les possibilitats de l’arròs asiàtic, també es mostraran les possibilitats del gessamí tailandès, basmati, glutinós…
La tempura japonesa, els marinats amb salsa de soja i els marinats amb “miso”, seran una altra part del programa del curs junt amb les algues comestibles (wakame, nori) i les algues com a espècia (kombu).
Les sopes japoneses (”miso”, de bonítol o amb fideus) i tailandeses (agres i amb llet de coco), la pasta d’arròs o blat, farcida o fregida, seran altres apartats; tancaran la jornada el wok, els curris, les herbes i les espècies.
Dimarts, el sushi protagonitzarà un taller més pràctic (per a més informació sobre la programació conctacteu www.montagud.com).Montagud Editores organiza, lunes y el próximo martes en Madrid, dos cursos de cocina asiática con el chef Julio López.
El curso de lunes persigue integrar los productos y técnicas de la cocina asiática a la cocina occidental, adaptando ingredientes y material de trabajo y permitiendo ampliar su carta tradicional con las nuevas tendencias asiáticas.
Por otro lado, martes el taller de sushi irá destinado a todos aquellos que deseen iniciarse y conocer a la práctica algunas de las elaboraciones más conocidas de esta técnica japonesa.
Julio López, cocinero profesional y profesor, cuenta con una amplia experiencia en cocina asiática, habiendo desarrollado, durante una larga temporada, su carrera profesional en Tailandia.
En un primer punto, el seminario tratará el tema de los arroces y sus elaboraciones, tanto sushi como los aromáticos y otros tipos. Los participantes podrán conocer la elaboración y diferentes técnicas para hacer sushi e incorporarlo a la carta. Así, Julio López mostrará la elaboración del Maki sushi, Nigiri sushi, Temaki sushi, Temari sushi, Gunkan maki sushi, Futomaki sushi, Uramaki sushi, Oshi sushi…
Por otro lado, sin dejar las posibilidades del arroz asiático, también se mostrarán las posibilidades del jazmín tailandés, basmati, glutinós…
La tempura japonesa, los marinados con salsa de soja y los marinados con “miso”, serán otra parte del programa del curso junto con las algas comestibles (wakame, nori) y las algas como especia (kombu).
Las sopas japonesas (”miso”, de bonito o con fideos) y tailandesas (agrias y con leche de coco), la pasta de arroz o trigo, rellenada o frita, serán otros apartados; cerrarán la jornada el wok, los currys, las hierbas y las especies.
Martes, el sushi protagonizará un taller más práctico (para más información sobre la programación contactad www.montagud.com).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats