Galiano i Giménez fan la paella més gustosa al concurs de CappontGaliano y Giménez hacen la paella más gustosa en el concurso de Cappont

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Les parelles formades per Juan Galiano i Dulce Giménez; i Julio Miró amb Salvador Sans, van ser les guanyadores, el passat divendres 22 de juny, del XVI Concurs de Paelles de Cappont que organitza el Restaurant Rias Baixas coincidint amb les festes del barri en honor a Sant Joan.
Galiano i Giménez van fer la paella més gustosa pel jurat, mentre que Miró i Sans van ser recompensats per la millor presentació del concurs.
La família de la Torre
Caballero va voler agrair l’assistència de les màximes autoritats de la ciutat, l’alcalde Àngel Ros i el president de la Diputació en funcions, Isidre Gavín, així com de les entitats i particulars que van participar en el concurs.
Rias Baixas va tenir un especial reconeixement a les marques que faciliten l’activitat con són Mafre, Excavacions i Enderrocaments B. Biosca, Cervesa San Miguel, gelats Glas, Cafés Delsams, Olis Colomé, pernils Tío Pepe o Viajes Ecuador.
El Centre Andaluz Terraferma, Talia Teatre, Col·lectiu Cultural de Cappont i l’Associació de Veïns del barri van inscriure els seus equips de cuina per competir amb altres set equips particulars. El sopar de germanor va congregar 221 persones.Las parejas formadas por Juan Galiano y Dulce Giménez; y Julio Miró con Salvador Sans, fueron las ganadoras, el pasado viernes 22 de junio, del XVI Concurso de Paellas de Cappont que organiza el Restaurante Rias Baixas coincidiendo con las fiestas del barrio en honor a San Juan.
Galiano y Giménez hicieron la paella más sabrosa según el jurado, mientras que Miró y Sans fueron recompensados por la mejor presentación del concurso.
La familia de Torre Caballero quiso agradecer la asistencia de las máximas autoridades de la ciudad, el alcalde Àngel Ros y el presidente de la Diputación en funciones, Isidre Gavín, así como de las entidades y particulares que participaron en el concurso.
Rias Baixas tuvo un especial reconocimiento a las marcas que facilitan la actividad cono son Mafre, Excavaciones y Derribos B. Biosca, Cerveza San Miguel, helados Glas, Cafés Delsams, Aceites Colomé, jamones Tío Pepe o Viajes Ecuador.
El Centro Andaluz Terraferma, Talia Teatro, Colectivo Cultural de Cappont y la Asociación de Vecinos del barrio inscribieron sus equipos de cocina para competir con otros siete equipos particulares. La cena de hermandad congregó 221 personas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats