DIA EUROPEU DE L'ENOTURISME

Sardinada popular a Mas Blanch i Jové

El diumenge dia 10 de novembre entre les 10.00 i les 13.00 hores

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El diumenge dia 10 de novembre, coincidint amb el dia de la jornada electoral i en el marc del Dia Europeu de l’Enoturisme, el celler Mas Blanch i Jové oferirà una sardinada popular gratuïta entre les 10.00 i les 13.00 hores (o fins esgotar existències) amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd Òlim Verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L’esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.

Durant mes d’un mes s’ha veremat a mà els 75.000 kg. de raïm procedent de les 18 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d’altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles.

Els vins de Mas Blanch i Jové han obtingut recentment reconeixements a Catalunya. El Saó Expressiu 2011 va guanyar el premi Vinari de Plata en la categoría de vins de guarda i Vinari d’Or com el millor vi de la DO Costers del Segre i la Guia de Vins de Catalunya en va destacar els vins Petit Saó, Troballa Blanca (segona millor puntuació en vins blancs de la DO Costers del Segre) i Troballa Negra (millor puntuació en vins negres de la DO Costers del Segre).

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles Relacionats