DIA EUROPEU DE L'ENOTURISME

Sardinada popular a Mas Blanch i Jové

El diumenge dia 10 de novembre entre les 10.00 i les 13.00 hores

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El diumenge dia 10 de novembre, coincidint amb el dia de la jornada electoral i en el marc del Dia Europeu de l’Enoturisme, el celler Mas Blanch i Jové oferirà una sardinada popular gratuïta entre les 10.00 i les 13.00 hores (o fins esgotar existències) amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd Òlim Verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L’esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.

Durant mes d’un mes s’ha veremat a mà els 75.000 kg. de raïm procedent de les 18 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d’altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles.

Els vins de Mas Blanch i Jové han obtingut recentment reconeixements a Catalunya. El Saó Expressiu 2011 va guanyar el premi Vinari de Plata en la categoría de vins de guarda i Vinari d’Or com el millor vi de la DO Costers del Segre i la Guia de Vins de Catalunya en va destacar els vins Petit Saó, Troballa Blanca (segona millor puntuació en vins blancs de la DO Costers del Segre) i Troballa Negra (millor puntuació en vins negres de la DO Costers del Segre).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats