Sant Carles de la Ràpita celebra la Diada de la galera i l’ostra rissadaSant Carles de la Ràpita celebra el Día de la galera y la ostra rizada

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La població de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) es prepara per la celebració, el proper dissabte 20 de febrer, de la sisena edició de la Diada de la galera i l’ostra rissada. Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic amb entrada lliure per a tothom on es podran tastar, adquirint un tiquet de 4 euros, els diferents plats cuinats amb aquests productes que diferents restauradors elaboraran per l’ocasió.
En aquesta diada, a més de galeres i ostres, s’exposaran els productes del mar i la terra típics de les terres de l’Ebre com són vins DO Terra Alta, olis DOP Baix Ebre-Montsià, el preuat arròs del Delta i també alguns caves catalans.
Els restauradors de Sant Carles presentaran a més, les seves creacions innovadores com el suquet o pastís de galeres, galeres farcides amb carxofa, amb bròquil o calçots, amb bolets i alls tendres, pastís o còctel de galera, o ostres al viu, a la vinagreta de mòdena, al perfum d’escabetx, gratinades…
Paral·lelament a la diada hi haurà tallers infantils de gastronomia i activitats organitzades per l’Estació Nàutica. La cuina dedicada a la galera i l’ostra rissada no tancarà portes però el 20 de febrer, ja que diversos restaurants de la Ràpita oferiran un menú degustació amb aquests productes com a protagonistes. El termini per a tastar-los finalitza el 28 de febrer.La población de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) se prepara por la celebración, el próximo sábado 20 de febrero, de la sexta edición de la Fiesta de la galera y la ostra rizada. Se trata de un acontecimiento gastronómico con entrada libre para todo el mundo donde se podrán probar, adquiriendo un ticket de 4 euros, los diferentes platos cocinados con estos productos que diferentes restauradores elaborarán para la ocasión.
En esta fiesta, además de galeras y ostras, se expondrán los productos del mar y la tierra típicos de las tierras del Ebro como son vinos DO Terra Alta, aceites DOP Baix Ebre-Montsià, el apreciado arroz del Delta y también algunos cavas catalanes.
Los restauradores de Sant Carles presentarán además, sus creaciones innovadoras como el suquet o pastel de galeras, galeras rellenas con alcachofa, con brécol o “calçots”, con setas y ajos tiernos, pastel o cóctel de galera, u ostras al vivo, a la vinagreta de mòdena, al perfume de escabeche, gratinadas…
Paralelamente a la fiesta habrá talleres infantiles de gastronomía y actividades organizadas por la Estació Nàutica. La cocina dedicada a la galera y la ostra rizada no cerrará puertas el 20 de febrero, puesto que varios restaurantes de la Ràpita ofrecerán un menú degustación con estos productos como protagonistas. El plazo para probarlos finaliza el 28 de febrero.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats