Ruscalleda, amb l’oli Mestral de CambrilsRuscalleda, con el aceite Mestral de Cambrils

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Cooperativa de Cambrils va presentar el seu nou oli verge extra Mestral, una nova gamma de productes que es completa amb patés d’olives arbequines i vinagres de vi negre de la varietat garnatxa. L’acte, que va tenir lloc el dijous 9 de juny a Barcelona, va comptar amb la presència de la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda, usuària habitual dels productes de la Cooperativa de Cambrils a l’hora de preparar els seus prestigiosos plats.

Prop de 250 representants dels sectors de la restauració, hoteleria i distribució van assistir a aquesta presentació de la nova gamma Mestral, l’aposta més recent dels prop de 400 productors de la Cooperativa de Cambrils.

La Cooperativa de Cambrils presentó su nuevo aceite virgen extra Mistral, una nueva gama de productos que se completa con patés de olivas arbequines y vinagres de vino tinto de la variedad garnatxa. El acto, que tuvo lugar el jueves 9 de junio en Barcelona, contó con la presencia de la prestigiosa cocinera Carme Ruscalleda, usuaria habitual de los productos de la Cooperativa de Cambrils a la hora de preparar sus prestigiosos platos.

Cerca de 250 representantes de los sectores de la restauración, hoteleria y distribución asistieron a esta presentación de la nueva gama Mistral, la apuesta más reciente de los cerca de 400 productores de la Cooperativa de Cambrils.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats