Ral·li Gastronòmic de la XicoiaRally Gastronómico de la Xicoia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació Gastronòmica del Pallars Sobirà La Xicoia, integrada per cuiners i restauradors de la comarca, endega aquest cap de setmana el VII Ral·li Gastronòmic del Pallars Sobirà, amb el Sopar d’inici del Cavall Pirinenc Català. Els gastrònoms pallaresos ha planificat un complet programa que es perllongarà fins el diumenge, dia 19 de juny. En aquesta darrera jornada, la Xicoia celebrarà el Sopar de Cloenda i entrega de les Xicoies d’Or a les persones més destacades del món de la gastronomia durant el 2010.
El plat fort d’aquest periple gastronòmic, un any més, seran els menús gastronòmics que oferiran l’Hotel Castellarnau, Casa Mariano i Restaurant Roya el dies 6, 7 i 8 de maig; Hostal Montaña, Hotel Pessets i Hotel Poldo el dies 13, 14 i 15 de maig; Roch Hotel i Hotel Els Puis el 20, 21 i 22 de maig; Fonda Farré, Hotel La Morera i Cafè Pessets els dies 27, 28 i 29 de maig; i Restaurant El Celler dels Joglars i Hotel Rei els dies 3, 4 i 5 de juny.
En paral·lel a l’oferta de cap de setmana dels tretze restaurants participants, la Xicoia ha programat diferents activitats com un maridatge de plats amb cerveses; un tast de cerveses artesanes; un tast de gintònics, o un taller sobre l’ús de les diferents copes segons la beguda.
Aquest any també es desenvoluparan tres sessions de “Cuina a dos mans”, en el marc del projecte Recossira, a Fonda Farré de Baro, Hotel Pessets de Sort i Hotel Roch d’Altron.La Asociación Gastronómica del Pallars Sobirà La Xicoia, integrada por cocineros y restauradores de la comarca, inicia este fin de semana el VII Rally Gastronómico del Pallars Sobirà, con la Cena de inicio del Caballo Pirenaico Catalán. Los gastrónomos pallareses ha planificado un completo programa que se prolongará hasta el domingo, día 19 de junio. En esta última jornada, la Xicoia celebrará la Cena de Clausura y entrega de las Xicoies de Oro a las personas más destacadas del mundo de la gastronomía durante el 2010.
El plato fuerte de este periplo gastronómico, un año más, serán los menús gastronómicos que ofrecerán el Hotel Castellarnau, Casa Mariano y Restaurante Roya los días 6, 7 y 8 de mayo; Hostal Montaña, Hotel Pessets y Hotel Poldo los días 13 , 14 y 15 de mayo; Roch Hotel y Hotel Los Puis el 20, 21 y 22 de mayo; Fonda Farré, Hotel La Morera y Café Pessets los días 27, 28 y 29 de mayo, y Restaurante El Celler dels Joglars y Hotel Rey los días 3, 4 y 5 de junio.
En paralelo a la oferta de fin de semana de los trece restaurantes participantes, la Xicoia ha programado diferentes actividades como un maridaje de platos con cervezas, una cata de cervezas artesanas, una cata de gintónics, o un taller sobre el uso de las diferentes copas según la bebida.
Este año también se desarrollarán tres sesiones de “Cocina a dos manos”, en el marco del proyecto Recossira, a Fonda Farré de Baro, Hotel Pessets de Sort y Hotel Roch de Altron.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats