Promoció de Costers del Segre a HarvardPromoción de Costers del Segre en Harvard

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La DO Costers del Segre es va presentar els seus vins, juntament amb els cellers Raimat i Mas Blanch i Jové, el passat mes d’abril al Wine & Cuisine Society de la Harvard Business School (Boston, EUA).

Aquest club gastronòmic de més de 400 membres organitza actes relacionats amb el món de la cuina i molt especialment dels vins. Gràcies al lleidatà Joan Jové, co-president del Wine & Cuisine Society, Costers del Segre va tenir l’oportunitat de presentar els vins de Lleida a aquests gastrònoms que ja n’han degustat altres procedents de Burdeus, Napa, Nova Zelanda, Xile, Argentina, Sud Àfrica, Itàlia, Austràlia i la resta d’Espanya. La trobada va començar amb una explicació sobre les particularitats de la Denominació D’Origen lleidatana, Raimat i Mas Blanch i Jové, i a continuació es va fer un tast de diferents vins d’ambdós cellers. A l’acte van assistir unes 50 persones entre les quals es trobaven estudiants del MBA i professors del Harvard Business School.
Els quatre vins escollits per Raimat per la degustació van ser Raimat Chardonnay 2006, Raimat Tempranillo 2003, Raimat Cabernet Sauvignon 2001 i Raimat Cabernet Sauvignon 2004.

Mas Blanc i Jové van presentar el vi Saó Blanc actualment al mercat i dos vins que sortiran en breu Saó Abrivat i Saó Expressiu. També van aprofitar per donar a conèixer l’oli OLIM que de la DOP Garrigues.

Els vins i l’oli degustats es van acompanyar amb formatges espanyols, i els assistents van quedar impressionats per la qualitat dels vins de la zona desconeguda per ells. La DO Costers del Segre presentó sus vinos, junto con las bodegas Raimat y Mas Blanch i Jové, el pasado mes de abril al Wine & Cuisine Society de la Harvard Business School (Boston, EE.UU.).

Este club gastronómico de más de 400 miembros organiza actos relacionados con el mundo de la cocina y muy especialmente de los vinos. Gracias al leridano Joan Jové, co-presidente del Wine & Cuisine Society, Costers del Segre tuvo la oportunidad de presentar los vinos de Lleida a estos gastròónomos que ya han degustado otros procedentes de Burdeos, Napa, Nueva Zelanda, Chile, Argentina, Sudafrica, Italia, Australia y el resto de España. El encuentro empezó con una explicación sobre las particularidades de la Denominación De Origen leridana, Raimat y Mas Blanch i Jové, y a continuación se hizo una cata de diferentes vinos de ambos bodegas. Al acto asistieron unas 50 personas entre las cuales se encontraban estudiantes del MBA y profesores del Harvard Business School.
Los cuatro vinos escogidos por Raimat para la degustación fueron Raimat Chardonnay 2006, Raimat Tempranillo 2003, Raimat Cabernet Sauvignon 2001 y Raimat Cabernet Sauvignon 2004.

Mas Blanc i Jové presentaron el vino Saó Blanc actualmente en el mercado y dos vinos que saldrán en breve Saó Abrivat y Saó Expressiu. También aprovecharon para dar a conocer el aceite OLIM que de la DOP Garrigues.

Los vinos y el aceite degustados se acompañaron con quesos españoles, y los asistentes quedaron impresionados por la calidad de los vinos de la zona desconocida por ellos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats