Premien Lagravera a EuropaPremian a Lagravera en Europa

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

La reconversió d’una antiga explotació d’àrids en l’actual celler Lagravera li ha valgut a Benito Arnó e Hijos ser la primera empresa catalana que rep el Premi Europeu de Desenvolupament Sostenible que atorga l’Associació de Productors d’Àrids de la Unió Europea.
El premi concedit pertany a la categoria Economia-Contribució a la Societat i Valor Afegit a la qual s’han presentat 14 dels 28 països membres, amb un total de 52 candidatures en les diferents categories. Finalment, els premis han estat atorgats per un jurat europeu independent.La reconversión de una antigua explotación de áridos en la actual bodega Lagravera le ha valido a Benito Arnó e Hijos ser la primera empresa catalana que recibe el Premio Europeo de Desarrollo Sostenible que otorga la Asociación de Productores de Áridos de la Unión Europea.
El premio concedido pertenece a la categoría Economía-Contribución a la Sociedad y Valor Añadido, a la que se han presentado 14 de los 28 países miembros, con un total de 52 candidaturas en las diferentes categorías. Finalmente, los premios han sido otorgados por un jurado europeo independiente.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats