[:ca]Premien entrepans i amanides gurmet a l’Escola d’Hoteleria[:es]Premian bocadillos y ensaladas gurmet en la Escuela de Hostelería[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170302Premiats

[:ca]L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va celebrar el dia 23 de febrer la 13a edició del Concurs d’Entrepans i Amanides, amb la col·laboració de Torrons i mel Alemany i el Gremi de Forners de les Terres de Lleida.

Les millors amanides, categoria Grau Mig i Grau Superior, van ser per Jesús Gimena Aragón amb l’amanida Mel i maduixes; i Joan Castaño Ruiz, amb l’atractiva Amanida de mil flors, respectivament.

Per la seva banda, Eusebi Juanpere Pasanau va guanyar el millor entrepà en categoria Grau Mig, amb la proposta Lo de casa, una actualització del tradicional plat de les Terres de l’Ebre la Clotxa; i Laia Hospital Piqué va guanyar en categoria Grau Superior, amb l’elaboració anomenada Sandvitx de recapte.

[:es]La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida celebró el día 23 de febrero la 13ª edición del Concurso de Bocadillos y Ensaladas, con la colaboración de Turrones y miel Alemany y el Gremio de Panaderos de las Tierras de Lleida.

Las mejores ensaladas, categoría Grado Medio y Grado Superior, fueron para Jesús Gimena Aragón con la ensalada Miel y fresas; y Joan Castaño Ruiz, con la atractiva Ensalada de mil flores, respectivamente.

Por su parte, Eusebi Juanpere Pasanau ganó el mejor bocadillo en categoría Grado Medio, con la propuesta El de casa, una actualización del tradicional plato de las Tierras del Ebro la Clotxa; y Laia Hospital Piqué ganó en categoría Grado Superior, con la elaboración llamada Sándwich de recapte.


[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats