Premi Effervescents du Monde per a l’escumós Raimat Chardonnay a Dijon Premio Effervescents du Monde para el espumoso Raimat Chardonnay en Dijon

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La 9a edició del concurs Effervescents du Monde 2011 celebrada del 16 al 18 de novembre al Col·legi Culinari “Le Castel” a Dijon (Borgonya), ha entregat una medalla d’argent al vi escumós Raimat Chardonnay del celler Raimat del Grup Codorniu.
El Concurs es va caracteritzar per la diversitat i qualitat dels vins espumosos presents en el palmarès 2011. En total es van presentar a concurs més de 500 mostres procedents de 24 països que van ser tastades per un jurat format per més de 100 experts jutges internacionals i que han concedit 185 medalles (38 d’Or i 147 d’Argent) .
La fruita és la protagonista d’aquest vi, que pot ser un excel·lent aperitiu i també acompanyar plats elaborats de peix, aus, etc. El coupatge: 95% Chardonnay, 5% Pinot Noir.La 9 ª edición del concurso Effervescents du Monde 2011 celebrada del 16 al 18 de noviembre en el Colegio Culinario “Le Castel” en Dijon (Borgoña), ha entregado una medalla de plata al vino espumoso Raimat Chardonnay de la bodega Raimat del Grupo Codorniu.
El Concurso se caracterizó por la diversidad y calidad de los vinos espumosos presentes en el palmarés 2011. En total se presentaron a concurso más de 500 muestras procedentes de 24 países que fueron degustadas por un jurado formado por más de 100 expertos jueces internacionales y que han concedido 185 medallas (38 de Oro y 147 de Plata).
La fruta es la protagonista de este vino, que puede ser un excelente aperitivo y también acompañar platos elaborados de pescado, aves, etc. El coupage: 95% Chardonnay, 5% Pinot Noir.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats