Nous premis Catavinum per a set vins de la DO Costers del SegreNuevos premios Catavinum para siete vinos de la DO Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El concurs International Wine Challenge Catavinum (IWCC) ha premiat amb Medalla d’Or els vins Llabustes Chardonnay 2009 del celler Vila Corona, Leix 2008 i Tallat de Lluna 14 2008 del celler Vinya els Vilars i amb Medalla d’Argent els vins Llabustes Cabernet Sauvignon criança 2008, Llabustes Merlot 2008 i Tu Rai 2010 de Vila Corona i el vi Vilars 2008 del celler Vinya els Vilars.
Els resultats es van donar a conèixer el passat 15 de desembre de 2011.
Els objectius d’aquest concurs són: informar els consumidors i professionals internacionals del vi sobre la qualitat dels vins premiats, ajudant a la difusió i comunicació d’aquests, aportar un missatge d’orientació al 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre el vi, potenciar la producció i elaboració de vins de qualitat i contribuir a la difusió de la cultura del vi i del consum raonable d’aquesta beguda amb qualitats beneficioses per a la salut.
El concurs està organitzat i desenvolupat per Catavinum a Vitoria-Gasteiz i està obert a tots els vins de món: tranquils, escumosos, de licor i semi-dolços/dolços.
El jurat, format per un comitè de tast de Catavinum que van avaluar els vins amb la fitxa OIV/UIOE d’anàlisi sensorial de vins en concursos internacionals, va repartir un total de 599 medalles: 34 Gran Or (95-100 punts), 174 Medalles d’Or (89-94 punts) i 391 Medalles d’Argent (80-88 punts) repartides en 9 categories diferents. El concurso International Wine Challenge Catavinum (IWCC) ha premiado con Medalla de Oro a los vinos Llabustes Chardonnay 2009 de la bodega Vila Corona, Leix 2008 y Tall de Lluna 14 2008 de la bodega Vinya els Vilars y con Medalla de Plata los vinos Llabustes Cabernet Sauvignon crianza 2008, Llabustes Merlot 2008 y Tú Rai 2010 de Vila Corona y el vino Vilars 2008 de la bodega Vinya els Vilars. Los resultados se dieron a conocer el pasado 15 de diciembre de 2011.
Los objetivos de este concurso son: informar a los consumidores y profesionales internacionales del vino sobre la calidad de los vinos premiados, ayudando a la difusión y comunicación de los mismos, aportar un mensaje de orientación el 80% de los consumidores que esperan referencias internacionales sobre el vino, potenciar la producción y elaboración de vinos de calidad y contribuir a la difusión de la cultura del vino y del consumo razonable de esta bebida con cualidades beneficiosas para la salud.
El concurso está organizado y desarrollado por Catavinum en Vitoria-Gasteiz y está abierto a todos los vinos del mundo: tranquilos, espumosos, de licor y semi-dulces.
El jurado, formado por un comité de cata de Catavinum que evaluaron los vinos con la ficha OIV / UIOE de análisis sensorial de vinos en concursos internacionales, repartió un total de 599 medallas: 34 Gran Oro (95-100 puntos), 174 Medallas de Oro (89-94 puntos) y 391 Medallas de Plata (80-88 puntos) repartidas en 9 categorías diferentes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats