Postres de cinc estrelles al Restaurant Carballeira de LleidaPostres de cinco estrellas en el Restaurante Carballeira de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Sopa de formatge fresc amb gelat de mango i pinya caramelitzada; gelat de vainilla de Tahití amb prunes marinades al cognac Henessy; cafè en tres textures amb aire de nata; ametlla en textures; seducció de xocolata; tatín de poma amb mussolina de vainilla i crema sabaiona de Calvados; o maduixots amb gelat de xocolata blanca amb perfum de cinc pebres i reducció de Pedro Ximénez són algunes de les “delicatessen” per les quals la Guia Gourmetour ha reconegut el Restaurant Carballeira atorgant-li el premi Carta de Postres de l’Any. L’oferta de postres de l’establiment es completa amb diferents gelats d’elaboració pròpia i sorbets.
Sens dubte, un merescut reconeixement per al restaurant Carballeira i el seu equip de treball format per més de 20 persones –amb Pedro Orgaz com a expert en postres–; al capdavant de l’equip hi ha José Ángel Rodríguez i Maria Teresa Manzanos, propietaris de l’establiment.
La prestigiosa Guia Gourmetour concedeix els seus premis (millor restaurant i hotel de l’any, millor cuiner, maître i sommelier…) en funció de les votacions i opinions remeses pels lectors i usuaris de la pròpia guia manifestats als qüestionaris inclosos en cada exemplar.
El lliurament d’aquests premis gastronòmics es durà a terme en el marc del XXII Saló Internacional del Club de Gourmets, que se celebrarà a Madrid del 14 al 17 d’abril.
La cuina del restaurant Carballeira, present a Lleida des de fa més de dos dècades, destaca per la seva cura en l’elecció i tractament de les matèries primeres emprades, essent la seva especialitat els productes frescos del mar: peixos i mariscos arribats a diari dels ports de Galícia i Tarragona.
La Guia Gourmetour és una de les guies gastronòmiques més selectives del mercat i esdevé una obra imprescindible per a recórrer els millors racons gastronòmics del país. La funció d’aquest pràctic vademecum ha estat sempre la mateixa: avançar a l’usuari totes les qualitats de l’establiment que va a visitar.
La seva independència i exclusivitat avalen la reputació de la Guia Gourmetour que, des de la seva primera edició, ha estat aliena a qualsevol tipus de condicionament, disposant de total llibertat per incloure aquells establiments que, a criteri editorial, arribin als nivells de qualitat exigits.
L’exclusivitat li ve donada per la minuciosa i contrastada selecció anual d’establiments vinculats al sector hostaler i turístic d’Espanya.
Per l’elaboració dels seus continguts, la guia compta amb la col·laboració de 62 inspectors que recorren els diferents restaurants de l’Estat, sempre realitzant la seva tasca de manera anònima per no rebre un tracte diferencial al que es podria trobar qualsevol usuari de la guia.Sopa de queso fresco con helado de mango y piña caramelizada; helado de vainilla de Tahití con ciruelas marinadas al cognac Henessy; café en tres texturas con aire de nata; almendra en texturas; seducción de chocolate; tatín de manzana con muselina de vainilla y crema sabaiona de Calvados; o fresones con helado de chocolate blanco con perfume de cinco pimientas y reducción de Pedro Ximénez son algunas de las “delicatessen” por las cuales la Guía Gourmetour ha reconocido el Restaurante Carballeira otorgándole el premio Carta de Postres del Año. La oferta de postres del establecimiento se completa con diferentes helados de elaboración propia y sorbetes.
Sin duda, un merecido reconocimiento para el restaurante Carballeira y su equipo de trabajo formado por más de 20 personas –con Pedro Orgaz como experto en postres–; al frente del equipo hay José Ángel Rodríguez y Maria Teresa Manzanos, propietarios del establecimiento.
La prestigiosa Guía Gourmetour concede sus premios (mejor restaurante y hotel del año, mejor cocinero, maître y sommelier…) en función de las votaciones y opiniones remitidas por los lectores y usuarios de la propia guía manifestados a los cuestionarios incluidos en cada ejemplar.
La entrega de estos premios gastronómicos se llevará a cabo en el marco del XXII Salón Internacional del Club de Gourmets, que se celebrará en Madrid del 14 al 17 de abril.
La cocina del restaurante Carballeira, presente en Lleida desde hace más de dos décadas, destaca por su cuidado en la elección y tratamiento de las materias primeras empleadas, siendo su especialidad los productos frescos del mar: pescados y mariscos llegados a diario de los puertos de Galicia y Tarragona.
La Guía Gourmetour es una de las guías gastronómicas más selectivas del mercado y se ha convertido en una obra imprescindible para recorrer los mejores rincones gastronómicos del país. La función de este práctico vademecum ha sido siempre la misma: avanzar al usuario todas las calidades del establecimiento que va a visitar.
Su independencia y exclusividad avalan la reputación de la Guía Gourmetour que, desde su primera edición, ha sido ajena a cualquier tipo de acondicionamiento, disponiendo de total libertad para incluir aquellos establecimientos que, en criterio editorial, lleguen a los niveles de calidad exigidos.
La exclusividad le viene dada por la minuciosa y contrastada selección anual de establecimientos vinculados al sector hostelero y turístico de España.
Por la elaboración de sus contenidos, la guía cuenta con la colaboración de 62 inspectores que recorren los diferentes restaurantes del Estado, siempre realizando su tarea de manera anónima para no recibir un trato diferencial al que se podría encontrar cualquier usuario de la guía.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats