Pinord presenta a Lleida el primer vi biodinàmic certificat d’EspanyaPinord presenta en Lleida el primer vino biodinámico certificado de España

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Celler Mas Blanc Pinord de la DOQ Priorat va presentar a Lleida, aquest divendres, el Clos del Músic, el primer vi biodinàmic d’Espanya certificat per Demeter, associació internacional que garanteix el compliment de les normes de producció i elaboració de l’agricultura biodinàmica.
Aquest organisme garanteix els principis de Rudolf Steiner, una filosofia que, més enllà de l’agricultura ecològica, busca el retrobament de la pagesia amb la força biològica de la terra amb l’aprofitament de la saviesa tradicional sobre els moviments de la lluna, les marees i els elements climatològics.
Pinord va aprofitar el maridatge mensual de NeoParc per casar una crema de llenties i llagostins amb el Pinord Mireia; arròs amb rovellons i cansalada, amb el Chateldon; raviolis de pop a la gallega, amb el Marrugat ecològic brut nature; filet de bou Wellington, amb Clos del Músic; i bunyols de poma amb crema catalana, amb cava Marrugat Gran Brut.
Com és habitual a la casa, Carles Joan de Pinord i el xef Antoni Rubies van comentar els vins i els plats a mesura que es van servir. El distribuïdor Joan Domínguez (B-Grup) no va faltar a la cita.La bodega Mas Blanc Pinord de la DOQ Priorat presentó en Lleida, este viernes, Clos del Músic, el primer vino biodinámico de España certificado por Demeter, asociación internacional que garantiza el cumplimiento de las normas de producción y elaboración de la agricultura biodinámica.
Este organismo garantiza los principios de Rudolf Steiner, una filosofía que, más allá de la agricultura ecológica, busca el reencuentro del campesinado con la fuerza biológica de la tierra con el aprovechamiento de la sabiduría tradicional sobre los movimientos de la luna, las mareas y los elementos climatológicos.
Pinord aprovechó el maridaje mensual de NeoParc para casar una crema de lentejas y langostinos con el Pinord Mireia; arroz con robellones y tocino, con el Chateldon; raviolis de pulpo a la gallega, con el Marrugat ecológico brut nature; filete de buey Wellington, con Clos del Músic; y buñuelos de manzana con crema catalana, con cava Marrugat Gran Brut.
Cómo es habitual en la casa, Carles Joan de Pinord y el chef Antoni Rubies comentaron los vinos y los platos a medida que se sirvieron. El distribuidor Joan Domínguez (B-Grupo) no faltó a la cita.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats