Pichorradicas, referència de la cuina de la verdura navarresaPichorradicas, referencia de la cocina de la verdura navarra

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’antiga Casa Ignacio de Tudela acull en l’actualitat el restaurant Pichorradicas (Cortadores, 11), un establiment jove i dinàmic que en pocs mesos s’ha convertit en una referència de la cuina de la verdura de la Ribera de Navarra. Fermín Reta en la cuina i la seva dona Sandra Pérez, en la sala; són els responsables d’un servei de carta curat i ajustat en els preus (35 euros, aproximadament). Les carxofes, les “pochas”, els pebrots, els espàrrecs, els “cardos”les cebes, els cabdells.. totes les verdures i hortalisses tenen la seva temporada a Pichorradiques.
Entre els entrants podem degustar unes fresques “pochas ” (mentre dura la temporada; milfulles de tomata i foie amb crosta de formatge del Roncal; pebrots del “piquillo” al forn; borratja amb crema fina de patata i cruixent de panceta; o l’amanida de tomata Pichorradicas, capdells de Tudela amb vinagre de Xerés; o pisto d’ou escalfat.
Els peixos al forn i les carns rostides són els protagonistes a l’hora d’escollir el segon plat. Així, entre els peixos podem escollir llom o cocotxes de bacallà al pil pil; lluç, tubot o rap al forn; o les anxoves freixides amb sofregit d’alls o els xipirons farcits amb la seva tinta. Entre les carns destaca el filet o entrecot de vedella amb diferents salses o acompanyaments. Els estofats de cua de bou o el jarret de corder a la “chilindrón” són altres dels plats més destacats.
Destacar la recuperació de l’Hostal Casa Ignacio que ha realitzat aquesta parella, amb set habitacions dobles dedicades, en nom i decoració, cada una d’elles com no podia ser d’una altra manera a les verdures.
Axí temin l’habitacións dedicades al pebrot, l’espàrrec, els capdells, les cebes, les carxofes, els alls o les tomates, una curiositat ingeniosa que enmarca l’establiment en la seva dovoció al fruit de la Ribera Navarresa. La antigua Casa Ignacio de Tudela acoge en la actualidad el restaurante Pichorradicas (Cortadores, 11), un establecimiento joven y dinámico que en pocos meses se ha convertido en una referencia de la cocina de la verdura de la Ribera de Navarra. Fermín Reta en la cocina y su mujer Sandra Pérez, en la sala; son los responsables de un servicio de carta esmerado y ajustado en los precios (35 euros, aproximadamente). Las alcachofas, las “pochas”, los pimientos, los espárragos, los “cardos”, las cebollas, los ovillos.. todas las verduras y hortalizas tienen su temporada en Pichorradiques.
Entre los entrantes podemos degustar unas frescas “pochas ” (mientras dura la temporada; milhojas de tomate y foie con costra de queso del Roncal; pimientos del “piquillo” al horno; borraja con crema fina de patata y crujiente de panceta; o la ensalada de tomate Pichorradicas, cogollos de Tudela con vinagre de Jerez; o pisto de huevo escaldado.
Los pescados al horno y las carnes asadas son los protagonistas a la hora de escoger el segundo plato. Así, entre los pescados podemos escoger lomo o cocochas de bacalao al pil pil; merluza, turbot o rape al horno; o las anchoas fritas con sofrito de ajos o los chipirones rellenos con su tinta. Entre las carnes destaca el filete o entrecot de ternera con diferentes salsas o acompañamientos. Los estofados de cola de buey o el jarrete de cordero al “chilindrón” son otros de los platos más destacados.
Destacar la recuperación del Hostal Casa Ignacio que ha realizado esta pareja, con siete habitaciones doblas dedicadas, en nombre y decoración, cada una de ellas cómo no podía ser de otro modo a las verduras.
Así tienen el habitaciones dedicadas al pimiento, el espárrago, los cogollos, las cebollas, las alcachofas, los ajos o los tomates, una curiosidad ingeniosa que enmarca el establecimiento en su devoción al fruto de la Ribera Navarra.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats