A la carta destaca la DO Costers del SegreEn la carta destaca la DO Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els germans Ramon i Jaume Gaspà són els cuiner i sommelier, respectivament, del Restaurant Lo Ponts.
A la carta de vins, Costers del Segre és la denominació “protagonista”, tot i que entre les 180 referències, el comensal pot trobar vins d’arreu. Lo Ponts va ser premiat amb un tercer premi al Cartaví 2008.
La cuina que ofereix aquest establiment de la Noguera “vol ser una cuina artesanal elaborada amb producte autòcton i basada en els sabors més tradicionals de la cuina d’interior”, segons explica el Jaume. “Tots els plats de la nostra carta representen algun aspecte d’aquesta idea de cuina i cadascun està pensat perquè sigui una especialitat: els arrossos a la cassola, els guisats i rostits, les amanides i postres, els cargols, el bacallà, els peixos i carns del país… tots hi són representats mirant de seguir la màxima de només fer el que sabem fer bé”, explica el responsable de sala.Los hermanos Ramon y Jaume Gaspà son los cocinero y sommelier, respectivamente, del Restaurante Lo Ponts.
A la carta de vinos, Costers del Segre es la denominación “protagonista”, a pesar de que entre las 180 referencias, el comensal puede encontrar vinos de todas partes. Lo Ponts fue premiado con un tercer premio al Cartaví 2008.
La cocina que ofrece este establecimiento de la Noguera “quiere ser una cocina artesanal elaborada con producto autóctono y basada en los sabores más tradicionales de la cocina de interior”, según explica Jaume. “Todos los platos de nuestra carta representan algún aspecto de esta idea de cocina y cada uno está pensado para que sea una especialidad: los arroces a la cazuela, los guisos y asados, las ensaladas y postres, los caracoles, el bacalao, los pescados y carnes del país… todos están representados mirando de seguir la máxima de sólo hacer lo que sabemos hacer bien”, explica el responsable de sala.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats