[:ca]Pascual porta mel, oli i fruita de Lleida a la final de París [:es]Pascual lleva miel, aceite y fruta de Lleida a la final de París [:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180403Pascual

[:ca]El xef d’Almenar, Ivan Pascual, participarà en la gran final Internacional del World Chocolate Masters, esdeveniment que reuneix els millors xefs de 21 països i que tindrà lloc el proper mes d’octubre a París.

Ivan Pascual destaca dos elements que per ell són molt determinants. D’una banda, serà necessari realitzar set proves en uns temps molt ajustats que l’obligaran a ser molt precís i efectiu en el desenvolupament tècnic i, per l’altra, el requeriment d’incloure a les creacions producte fresc.

Per aquest motiu l’Ivan Pascual està treballant molt la tècnica de creació i per altra banda, el producte. Atès el caràcter competitiu de l’esdeveniment, el xef no ha pogut desvelar tots els secrets de la seva creació, però sí ha explicat que inclourà productes del territori com la mel, l’oli d’oliva verge extra o la fruita de pinyol.[:es]El chef de Almenar, Ivan Pascual, participará en la gran final Internacional del World Chocolate Masters, evento que reúne a los mejores chefs de 21 países y que tendrá lugar el próximo mes de octubre en París.

Ivan Pascual destaca dos elementos que para él son muy determinantes. Por un lado, será necesario realizar siete pruebas en unos tiempos muy ajustados que le obligarán a ser muy preciso y efectivo en el desarrollo técnico y, por otro, el requerimiento de incluir a las creaciones producto fresco.

Por este motivo Ivan Pascual está trabajando mucho la técnica de creación y por otra parte, el producto. Dado el carácter competitivo del evento, el chef no ha podido desvelar todos los secretos de su creación, pero sí ha explicado que incluirá productos del territorio como la miel, el aceite de oliva virgen extra o la fruta de hueso.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats