Paco i Hugo Ariño, a l’Autèntic de LlíviaPaco y Hugo Ariño, en el Autèntic de Llívia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Paco i Hugo Ariño han agafat el relleu als fogons i la brasa del bar restaurant de referència de la partida de Llívia, l’Autèntic.
Servei d’esmorzars de forquilla i ganivet –a partir de les 8 del matí– i menú del dia casolà –per 9 euros– són les ofertes més destacades de l’establiment.
A més, la seva terrassa és ideal per sopars a la fresca a un preu molt familiar i, els diumenges, vermut i esmorzar de brasa. Els germans Ariño (Paco i Lluís) i els seus fills també gestionen diferents establiments d’hostaleria a la ciutat de Lleida.Paco y Hugo Ariño han tomado el relevo en los fogones y la brasa del bar restaurante de referencia de la partida de Llívia, el Autèntic.
Servicio de desayunos de tenedor y cuchillo -a partir de las 8 de la mañana -y menú del día casero- por 9 euros- son las ofertas más destacadas del establecimiento.
Además, su terraza es ideal para cenas al aire libre a un precio muy familiar y, los domingos, vermut y desayuno de brasa. Los hermanos Ariño (Paco y Luis) y sus hijos también gestionan diferentes establecimientos de hostelería en la ciudad de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats