Oli de les Garrigues als restaurants de LleidaAceite de Les Garrigues en los restaurantes de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues va presentar, el passat divendres, una campanya de promoció de l’Oli Verge Extra d’aquesta denominació a la restauració de Lleida.
El president de la DOP les Garrigues, Joan Segura, i el president de la Diputació de Lleida, Isidre Gavín, van presentar l’ampolla d’oli i la bossa que es promourà entre els clients dels restaurants de Lleida que s’acullin a aquesta iniciativa que té per objectiu donar a conèixer l’Oli d’Oliva Arbequina Verge Extra amb Denominació d’Origen Les Garrigues.
L’acte de presentació es va fer al restaurant El Oasis, el primer a endegar aquesta iniciativa promocional en què en repartiran 10.000 ampolles d’oli.La Denominación de Origen Protegida Les Garrigues presentó, el pasado viernes, una campaña de promoción del Aceite Virgen Extra de esta denominación a la restauración de Lleida.
El presidente de la DOP Les Garrigues, Joan Segura, y el presidente de la Diputación de Lleida, Isidre Gavín, presentaron la botella de aceite y la bolsa que se promoverá entre los clientes de los restaurantes de Lleida que se acojan a esta iniciativa que tiene por objetivo dar a conocer el Aceite de Oliva Arbequina Virgen Extra con Denominación de Origen Les Garrigues.
El acto de presentación se hizo en el restaurante El Oasis, el primero a emprender esta iniciativa promocional en que repartirán 10.000 botellas de aceite.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats