Nova edició dels Sopars Maridats de la Ruta del Vi de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

EW5B9911

Cellers i restaurants programen set sopars durant la segona quinzena de novembre

Set cellers i altres tants restaurants de la Ruta del Vi de Lleida – DO Costers del Segre han programat per a la segona quinzena de novembre una nova edició dels Sopars Maridats. Una activitat en la qual els cuiners ofereixen propostes gastronòmiques segons els vins dels cellers participants per obtenir les millors armonies possibles entre el menjar i el beure. La Ruta del Vi de Lleida organitza aquesta promoció amb la col·laboració de Turisme de Lleida de l’Ajuntament de Lleida.

Així, el restaurant Celler del Roser de Lleida i el Celler de Sanui obriran aquest cicle el divendres, dia 18 de novembre; mentre que, el dissabte, dia 19, serà el torn del restaurant Cal Menut de Belianes que casarà la seva cuina amb els vins de Vinya els Vilars.

El darrer cap de setmana de novembre el restaurant L’Espurna de Lleida ha programat un maridatge amb Castell d’Encús a la nit del dijous, dia 24 de novembre. El Celler de Montsonís amb Castell del Remei; Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues amb Tomàs Cusiné; La Solana de Foradada amb Petit Duran; i el Restaurant el Llac de Cellers amb Costers del Sió, protagonitzaran els maridatges del divendres 25 de novembre amb els que es tancarà aquesta campanya.

Amb aquesta campanya, la Ruta del Vi de Lleida pretén donar a conèixer els restauradors i cellers que participen en aquesta associació enoturística i ampliar la cultura enogastronòmica de la clienta de manera experiencial. 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats