Nova edició del Joves Cuiners Àngel MoncusíNueva edición del Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Escola d’Hoteleria de Lleida acollirà, el proper dia 30 d’octubre, la divuitena edició del concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí, un dels concursos gastronòmics més arrelats i amb més prestigi de tots els que tenen lloc a Catalunya en el decurs de l’any. Fidel a la seva cita, el concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí tornarà a ser el centre d’atenció dels millors cuiners novells de Catalunya. D’aquesta manera, una nodrida representació d’aquests joves cuiners, tots menors de 25 anys, demostraran les seves habilitats davant dels fogons.
L’organització d’aquest esdeveniment recau en la Federació d’Hostaleria de Lleida, que comptarà amb la pròpia Escola d’Hoteleria com a coorganitzadora d’aquesta competició.
La Escuela de Hoteleria de Lleida acogerá, el próximo día 30 de octubre, la decimoctava edición del concurso de Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí, uno de los concursos gastronómicos más arraigados y con más prestigio de todos los que tienen lugar en Cataluña en el decurso del año. Fiel a su cita, el concurso de Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí volverá a ser el centro de atención de los mejores cocineros noveles de Cataluña. De este modo, una nutrida representación de estos jóvenes cocineros, todos menores de 25 años, demostrarán sus habilidades ante los fogones.
La organización de este acontecimiento recae en la Federación de Hostelería de Lleida, que contará con la propia Escuela de Hoteleria como coorganitzadora de esta competición.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats