Mostra Gastronòmica de Cinema en el Xè Aniversari de Lo TallMuestra Gastronómica de Cine en el Xº Aniversario de Lo Tall

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació Cultural Gastronòmica de Lleida Lo Tall organitza aquest mes d’octubre de 2006 l’activitat “Menús de pel·lícula”, amb motiu del seu 10è Aniversari. Aquest programa coordina un cicle de cinema gastronòmic (que es projectarà dins la cartellera habitual de la Filmoteca de Catalunya a Lleida) amb una mostra gastronòmica inspirada en les quatre pel·lícules del cicle i que va a càrrec de quatre restaurants de Lleida.
Així, la Filmoteca de Catalunya del Departament de Cultura de la Generalitat, amb la col·laboració del grup Cine Ull de la Universitat de Lleida, el Cecle de Belles Arts i el Centre Social i Cultural de la Fundació “la Caixa”, exhibirà les pel·lícules: “La Gran Comilona” (dilluns, 9 d’octubre), “El Festí de Babette” (dilluns, 16 d’octubre), “El Cuiner, el Lladre, la seva Dona i el seu Amant” (dilluns, 23 d’octubre) i “Deliciosa Marta” (dilluns, 30 d’octubre).
En paral·lel, de l’1 al 16 d’octubre, l’Hotel Condes oferirà un menú de tast inspirat en la pel·lícula “La Gran Comilona” el·laborat pel xef Valeriano Iglesias. D’altra banda, també durant la primera quinzena, el cuiner Julio Mora oferirà a l’hotel Zenit el menú “El Festí de Babette”. Les dos darreres setmanes del mes, del 16 al 30 d’octubre, Antonio Vilaró servirà, al restaurant Mas dels Arcs de Vilanova de la Barca, el menú “El Cuiner, el Lladre, la seva Dona i el seu Amant”, mentre que Miguel Martínez servirà una altra proposta inspirara en “Deliciosa Marta”.
Tots el menús tindran un preu tancat de 30 euros amb el beure, el cafè i l’IVA inclosos, així com es regalarà a tots els comensals una entrada per qualsevol de les pel·lícules d’aquest cicle. Totes les películes es podran veure a les 22.00 hores al Centre Social i Cultural de la Fundació “la Caixa” de Lleida.La Asociación Cultural Gastronómica de Lleida Lo Tall organiza este mes de octubre de 2006 la actividad “Menús de película”, con motivo de su 10º Aniversario. Este programa coordina un ciclo de cine gastronómico (que se proyectará dentro de la cartelera habitual de la Filmoteca de Cataluña en Lleida) con una muestra gastronómica inspirada en las cuatro películas del ciclo y que va a cargo de cuatro restaurantes de Lleida.
Así, la Filmoteca de Cataluña del Departamento de Cultura de la Generalitat, con la colaboración del grupo Cine Ull de la Universitat de Lleida, el Cercle de Bellas artes y el Centro Social y Cultural de la Fundación “la Caixa”, exhibirá las películas: “La Gran Comilona” (lunes, 9 de octubre), “El Festín de Babette” (lunes, 16 de octubre), “El Cocinero, el Ladrón, su Mujer y su Amante” (lunes, 23 de octubre) y “Deliciosa Martha” (lunes, 30 de octubre).
En paralelo, del 1 al 16 de octubre, el Hotel Condes ofrecerá un menú de cata inspirado en la película “La Gran Comilona” elaborado por el chef Valeriano Iglesias. Por otro lado, también durante la primera quincena, el cocinero Julio Mora ofrecerá en el hotel Zenit el menú “El Festín de Babette”. Las dos últimas semanas del mes, del 16 al 30 de octubre, Antonio Vilaró servirá, al restaurante Mas dels Arcs de Vilanova de la Barca, el menú “El Cocinero, el Ladrón, su Mujer y su Amante”, mientras que Miguel Martínez servirá otra propuesta inspirara en “Deliciosa Martha”.
Todos los menús tendrán un precio cerrado de 30 euros con la bebida, el café y el IVA incluidos, así como se regalará a todos los comensales una entrada para cualquiera de las películas de este ciclo. Todas las películas se podrán ver a las 22.00 horas en el Centro Social y Cultural de la Fundación “la Caixa” de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats