Nous reconeixements per als vins Costers del SegreNuevos reconocimientos para los vinos Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La darrera edició dels Premis Zarcillo 2009, celebrats a Valladolid els dies 30, 31 de març, 1 i 2 d’abril ha premiat amb quatre Zarcillos de plata els vins de la DO Costers del Segre: Alto Sió 2005 elaborat per Bodegas Costers del Sió SL, Llabustes Merlot 2006 elaborat per Cellers Vila-Corona, Cérvoles blanc 2007 elaborat per Cérvoles celler i Raimat Gran Brut elaborat pel Grup Codorniu- Raimat.
Els premis Zarcillo van nèixer a l’any 1991 en motiu de la culminació dels actes de l’any Europeu de Turisme per iniciativa de les Consejerías de Cultura y Turismo, Agricultura y Ganadería de la Junta de Castilla y León, amb el compromís de realitzar un concurs nacional de vins amb l’objectiu de promocionar i defensar la qualitat dels vins espanyols.
Divuit anys després, els Premis Zarcillo han arribat a la seva XIV edició nacional i la seva VI internacional. Al llarg d’aquests anys s’ha anat consolidant com el certamen nacional més important dels vins espanyols, amb la intenció de que es converteixi en un dels Concursos més prestigiosos a nivell internacional.
En aquesta edició, el nombre de mostres rebudes i que han estat sotmeses al dictamen del jurat internacional de més de 100 catadors, han estat 3.099 vins, procedents de 787 cellers de tot el món. Aquesta dada suposa un increment respecte a l’anterior edició del 43,5%.La última edición de los Premios Zarcillo 2009, celebrados en Valladolid los días 30, 31 de marzo, 1 y 2 de abril ha premiado con cuatro Zarcillos de plata los vinos de la DO Costers del Segre: Alto Sió 2005 elaborado por Bodegas Costers del Sió SL, Llabustes Merlot 2006 elaborado por Bodegas Vila-Corona, Cérvoles blanco 2007 elaborado por Cérvoles Celler y Raimat Gran Brut elaborado por el Grupo Codorniu-Raimat.
Los premios Zarcillo nacieron en 1991 con motivo de la culminación de los actos del año Europeo de Turismo por iniciativa de las Consejerías de Cultura y Turismo, Agricultura y Ganadería de la Junta de Castilla y León, con el compromiso de realizar un concurso nacional de vinos con el objetivo de promocionar y defender la calidad de los vinos españoles.
Dieciocho años después, los Premios Zarcillo han llegado a su XIV edición nacional y su VI internacional. A lo largo de estos años se ha ido consolidando como el certamen nacional más importante de los vinos españoles, con la intención de que se convierta en uno de los Concursos más prestigiosos a nivel internacional.
En esta edición, el número de muestras recibidas y que han sido sometidas al dictamen del jurado internacional de más de 100 catadores, han sido 3.099 vinos, procedentes de 787 bodegas de todo el mundo. Este dato supone un incremento respecto a la anterior edición del 43,5%.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats