Nous reconeixements als membres de Cuina Amiga

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

240610-reconeixement_diumenge_cuino_jo

“Diumenge cuino jo” ofereix uns 600 menús aquest 2024 a ‘El Menjador’ de carrer Tallada

Una dotzena de cuiners i restaurants han rebut avui, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, els reconeixements corresponents a la seva participació en la tercera edició de “Diumenge cuino jo”. El col·lectiu Cuina Amiga ha elaborat uns sis-cents menús per a “El Menjador” del carrer Tallada en la tercera edició d’aquesta iniciativa.

Els cuiners i restaurants participants aquest 2024 han estat Jesús Gimena (L’Espurna), Jordi Pallàs (Aimia), Salvador Trabalon (Saroa), Héctor Rodríguez (Carballeira), Gonzalo Ferreruela (Ferreruela), Ramon Tudela (Bonum No Rules), Mateu Blanch (Caravista), Montse Guardiola (El Celler del Roser), Mercè Camins (Bellera), Gabriel Jove (Grup La Ramona), Genis Santos (El Barri), Wilhelm Miralles (Isidro), i David Colomina (Tòfol).

“Diumenge cuino jo”, és una acció solidària amb la qual, durant uns mesos, aquests professionals elaboren als seus establiments els menús dominicals de El Menjador. Un espai comunitari que gestiona la Fundació Jericó i el Banc d’Aliments de Lleida, entitat que aporta els productes principals dels àpats.

El regidor d’Acció i Innovació Social i regidor de Participació i Drets Civils, Carles Enjuanes, ha fet entrega avui dels reconeixements als membres del col·lectiu. Junt amb directora d’Eschotur Lleida, Neus Brenuy; el vicepresident de la Fundació Jericó, Joan Saura; la directora de l’entitat, Anna Vila; i la directora del Banc dels Aliments, Teresa Farré; i Lluís Bonillo, professor d’Eschotur Lleida i coordinador del col·lectiu; també han participat en l’entrega.

“Diumenge cuino jo” es va triar amb dues motivacions: l’una, donar descans al personal d’aquest espai. L’altra, permetre a les persones que utilitzen aquest servei poder gaudir-ne també en diumenge.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats