Nou Xup Xup Solidari el proper dijous, 1 de desembre, a l’Escola d’HoteleriaNuevo Xup Xup Solidario el próximo jueves, 1 de diciembre, en la Escuela de Hostelería

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

XupXup Lleida, col·lectiu que aglutina les set societats gastronòmiques de Lleida (Amics del Bacallà, Sogall, Cauet del Segrià, Lo Tall, Solibernat, Font de l’Aiguardent i Racó del Riu) ha organitzat, juntament amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, un nou sopar benèfic denominat Xup Xup Solidari. Així, el proper dijous, dia 1 de desembre, el centre escolar lleidatà acollirà el sopar, les places del qual es poden reservar a través de les Societats Gastronòmiques per un preu de 35 euros, diners que es destinaran de forma íntegra a Arrels, la fundació social de Sant Ignasi de Loiola.
Gràcies a la gran col·laboració de les marques comercials, que facilitaran la matèria primera de forma altruista, els beneficis es poden destinar en la seva totalitat a la fundació.
En el transcurs d’una visita a l’Escola d’Hoteleria, un grup de representants de les Societats Gastronòmiques van tancar els detalls del menú que elaboraran juntament amb professors i alumnes. En aquesta ocasió, Xup Xup Solidari ha decidit potenciar l’aperitiu per agilitar el servei de taula.
Com aperitius hi haurà coques de recapte; bunyols de bacallà; “Gildas” (anxoves/oliva/piparra); mini-hamburguesa de pollastre amb curri i ceba confitada; perdiu escabetxada; i arròs cremós amb bolets. A taula, com a primer plat, se servirà cigrons amb bacallà; i galtes de porc amb poma i fruits secs com a plat principal.
Per postres, l’Escola donarà protagonisme a la fruita de Lleida i als petits fours.XupXup Lleida, colectivo que aglutina las siete sociedades gastronómicas de Lleida (Amics del Bacallà, Sogall, Cauet del Segrià, Lo Tall, Solibernat, Font de l’Aguardent y Racó del Riu) ha organizado, junto con la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, una nueva cena benéfica con el nombre de Xup Xup Solidario. Así, el próximo jueves, día 1 de diciembre, el centro escolar leridano acogerá la cena. Las plazas se pueden reservar a través de las Sociedades Gastronómicas por un precio de 35 euros, dinero que se destinará de forma íntegra a Arrels, la fundación social de San Ignacio de Loyola.
Gracias a la gran colaboración de las marcas comerciales, que facilitarán la materia prima de forma altruista, los beneficios se pueden destinar en su totalidad a la fundación.
En el transcurso de una visita a la Escuela de Hostelería, un grupo de representantes de las Sociedades Gastronómicas cerraron los detalles del menú que elaborarán junto con profesores y alumnos. En esta ocasión, Xup Xup Solidario ha decidido potenciar el aperitivo para agilizar el servicio de mesa.
Como aperitivos habrá cocas de recapte, buñuelos de bacalao, “Gildas” (anchoas / oliva / piparra); mini-hamburguesa de pollo con curry y cebolla confitada; perdiz escabechada, y arroz cremoso con setas. En la mesa, como primer plato, se servirá garbanzos con bacalao, y mejillas de cerdo con manzana y frutos secos como plato principal.
Para postre, la Escuela dará protagonismo a la fruta de Lleida y a los petits fours.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats