Nou premi per a l’Escola de LleidaNuevo premio para la Escuela de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’alumna Roser Ortiz Villarbina, del cicle formatiu de direcció de serveis en restauració, va guanyar el VI Concurs de muntatge i decoració de taules el passat dijous 9 de juny al Palau de Congressos de Madrid. L a competició es divideix en tres proves, que puntuaven en conjunt.

Els participants van haver de realitzar el muntatge i decoració d’una taula de primavera, un altre per a una taula d’un establiment casual dinning, i una tercera proposta per un muntatge de gala.

Ortiz va competir juntament amb 10 professionals de l’hoteleria amb l’objectiu de presentar el millor muntatge de taula a partir d’uns materials i complements proposats per l’empresa Duni. El jurat va atorgar el primer premi a l’estudiant de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida destacant l’harmonia de combinació dels colors elegits per decorar, l’originalitat tant del conjunt com de detalls com el doblegat dels tovallons, l’encert en la col·locació dels plats, coberteria i cristalleria, i el grau d’afinitat de la taula amb el tema proposat.

La competició es va fer en el marc d’Expo food service 2011, fira que aplega els principals professionals de l’hostaleria.

La alumna Roser Ortiz Villarbina, del ciclo formativo de dirección de servicios en restauración, ganó el VI Concurso de montaje y decoración de mesas el pasado jueves 9 de junio al Palacio de Congresos de Madrid. L a competición se divide en tres pruebas, que puntuaban en conjunto

Los participantes tuvieron que realizar el montaje y decoración de una mesa de primavera, otro para una mesa de un establecimiento casual dinning, y una tercera propuesta por un montaje de gala.

Ortiz compitió junto con 10 profesionales del hoteleria con el objetivo de presentar el mejor montaje de mesa a partir de unos materiales y complementos propuestos por la empresa Duni. El jurado otorgó el primer premio al estudiante de la Escuela de Hoteleria y Turismo de Lleida destacando la armonía de combinación de los colores elegidos para decorar, la originalidad tanto del conjunto como de detalles como el doblado de las servilletas, el acierto en la colocación de los platos, cubertería y cristalería, y el grado de afinidad de la mesa con el tema propuesto.

La competición se hizo en el marco de Expo food service 2011, feria que reúne los principales profesionales de la hostelería.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats