Nou menú del dia al Zenfood “by Tube”Nuevo menú del día en Zenfood “by Tube”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Zenfood (Prat de la Riba, 94) ens ofereix un acurat menú diari amb primers plats com l’empredrat de cigrons a la mostassa; albergínies farcides; macarrons gratinats o carpaccio de carbassó i parmesà. El peix i la carn s’alternen a l’hora del segon plat amb receptes de cuina de mercat com el pollastre a l’ametlla; el tub de calamar amb picada; la truita de riu al forn o les broquetes amb guarniment. Per postres, la fruita del temps, els gelats o l’arròs amb llet són algunes de les especialitats. Tot per 11 euros amb beure i IVA inclosos.
Així Zenfood “by Tube”agafa una nova direcció amb el grup de restauració Hostal ARO, que també regenta els restaurants Tube i Pirineus (al Carrefour). Lluís Ariño, Paco Ariño i David Vidal són els responsables d’aquesta empresa que neix amb experiència i ganes de fer coses noves en la restauració lleidatana.
El restaurante Zenfood (Prat de la Riba, 94) nos ofrece un cuidado menú diario con primeros platos como el “empredrat” de garbanzos a la mostaza; berenjenas rellenas; macarrones gratinados o carpaccio de calabacín y parmesano. El pescado y la carne se alternan a la hora del segundo plato con recetas de cocina de mercado como el pollo a la almendra; el tubo de calamar con picadillo; la trucha de río al horno o las brochetas con guarnición. De postres, la fruta del tiempo, los helados o el arroz con leche son algunas de las especialidades. Todo por 11 euros con bebida e IVA incluidos.
Así Zenfood “by Tube”coge una nueva dirección con el grupo de restauración Hostal ARO, que también regenta los restaurantes Tube y Pirineo (en el Carrefour). Lluís Ariño, Paco Ariño y David Vidal son los responsables de esta empresa que nace con experiencia y ganas de hacer cosas nuevas en la restauración leridana.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats