Nou menú de maridatge a Neo Parc amb LausNuevo menú de maridaje en Neo Parc con Laus

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Gelêe de vi flor de Chardonnay Laus amb foie-grass, quinoa i mikado de sèsam; capuccino de patata del Buffet i botifarra negra amb xupa-xups de guatlla i xips de patata violeta seran els entrants amb els quals el Xef Antoni Rúbies (restaurant NeoParc) obrirà el menú de maridatge amb el celler Laus (DO Somontano) el proper divendres 4 d’abril.
Com a plats principals, daurada amb xistorra al pil-pil de sidra i llimona; i mitjana d’entrecot blanc amb poma i curri. Per postres, sopa de maduixes amb pebre verd amb gelat de nata.
Durant la setmana, l’equip del restaurtant i el celler aragonès tancaran els vins d’un maridatge molt prometedor. Un enòleg de Laus i Rúbies comentaran els plats i els vins que els acompanyaran durant el sopar.
El proper sopar de maridatge del Calendari Gastronòmic 2008 del Restaurant NeoParc serà el divendres 13 de juny amb les Bodegas Altanza.
D’altra banda, durant la segona quinzena d’aquest mes d’abril i amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’establiment oferirà un menú de cuina afrodisíaca en el qual ja està treballant Antoni Rúbies.Gelêe de vino flor de Chardonnay Laus con foie-grass, quinoa y mikado de sésamo; capuccino de patata del Buffet y morcilla negra con chxupa-chups de codorniz y chips de patata violeta serán los entrantes con los cuales el Chef Antoni Rúbies (restaurante NeoParc) abrirá el menú de maridaje con la bodega Laus (DO Somontano) el próximo viernes 4 de abril.
Como platos principales, dorada con xistorra al pil-pil de sidra y limón; y mediana de entrecot blanco con manzana y curry. De postres, sopa de fresas con pimienta verde con helado de nata.
Durante la semana, el equipo del restaurtante y la bodega aragonesa cerrarán los vinos de un maridaje muy prometedor. Un enólogo de Laus y Rúbies comentarán los platos y los vinos que los acompañarán durante la cena.
La próxima cena de maridaje del Calendario Gastronómico 2008 del Restaurante NeoParc será el viernes 13 de junio con las Bodegas Altanza.
Por otro lado, durante la segunda quincena de este mes de abril y con motivo de la Fiesta de Sant Jordi, el establecimiento ofrecerá un menú de cocina afrodisíaca en el cual ya está trabajando Antoni Rúbies.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats