Nou grup de suport Slow Food a la NogueraNuevo grupo de apoyo Slow Food en la Noguera

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El moviment Slow Food compta amb un nou grup de suport a la Noguera per a defensar el patrimoni alimentari i artesanal, la biodiversitat del territori, el medi ambient, la qualitat de vida i l’educació del gust.
Aquest grup assegura que el moviment internacional dóna vida al territori promocionant el consum de productes locals i de temporada, utilitzant la xarxa de botigues de proximitat, els petits restaurants i consumint els productes artesanals; així com vetllant pel paisatge o educant els fills en el bon menjar.
Les reivindicacions del col·lectiu, amb implantació en més d’un centenar de països i més de 100.000 associats, es traslladen a la taula amb propostes com la recuperació del plaer dels sentits o la defensa d’un consum ecològic, estacional i sostenible.
Es pot contactar amb Slow Food: Montsec, Balaguer, la Noguera via correu: slowfoodbalaguer@yahoo.es.El movimiento Slow Food cuenta con un nuevo grupo de apoyo en la Noguera para defender el patrimonio alimentario y artesanal, la biodiversidad del territorio, el medio ambiente, la calidad de vida y la educación del gusto.
Este grupo asegura que el movimiento internacional da vida en el territorio promocionando el consumo de productos locales y de temporada, utilizando la red de tiendas de proximidad, los pequeños restaurantes y consumiendo los productos artesanales; así como velando por el paisaje o educando los hijos en la buena comida.
Las reivindicaciones del colectivo, con implantación en más de un centenar de países y más de 100.000 asociados, se trasladan a la mesa con propuestas como la recuperación del placer de los sentidos o la defensa de un consumo ecológico, estacional y sostenible.
Se puede contactar con Slow Food: Montsec, Balaguer, la Noguera vía correo: slowfoodbalaguer@yahoo.es.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats