Nou cicle de cursos de tast de vi de l’INCAVINuevo ciclo de cursos de cata de vinos del INCAVI

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) posa en marxa un cicle de cursos d’iniciació al tast de vins i caves de Catalunya al Palau Robert de Barcelona dirigit a totes aquelles persones que desitgin conèixer més a fons les Denominacions d’Origen catalanes del vi, així com aprofundir en els principis bàsics del tast.
S’ha programat un curs per mes, des del mes de desembre de 2008 fins al desembre de 2009. Els cursos tenen una durada de 6 hores repartides en 3 sessions durant una setmana (dilluns, dimarts i dimecres de 20.00 a 22.00).
Aquest cicle de cursos d’iniciació al tast neix de la premisa que tothom pot ser un bon tastador i que només cal entrenar i afinar els sentits. L’art de degustar un vi és l’art d’usar els ulls, el nas i el paladar amb els cinc sentits i, d’una manera especial, jutjar i descriure un vi. L’INCAVI té entre els seus objectius la difusió i la promoció de la cultura del vi i del consum moderat de vins catalans. Per aquest motiu, una de les accions principals d’aquest organisme és l’organització de cursos d’iniciació al tast de vins dirigits a consumidors i a interessats en el vi per tal de difondre les qualitats d’aquest producte de Catalunya.El Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) pone en marcha un ciclo de cursos de iniciación a la cata de vinos y cavas de Cataluña en el Palau Robert de Barcelona dirigido a todas aquellas personas que deseen conocer más a fondo las Denominaciones de Origen catalanas del vino, así como profundizar en los principios básicos de la cata.
Se ha programado un curso por mes, desde el mes de diciembre de 2008 hasta diciembre de 2009. Los cursos tienen una duración de 6 horas repartidas en 3 sesiones durante una semana (lunes, martes y miércoles de 20.00 a 22.00).
Este ciclo de cursos de iniciación a la cata nace de la premisa que todo el mundo puede ser un buen catador y que sólo hay que entrenar y afinar los sentidos. El arte de degustar un vino es el arte de usar los ojos, la nariz y el paladar con los cinco sentidos y, de una manera especial, juzgar y describir un vino. El INCAVI tiene entre sus objetivos la difusión y la promoción de la cultura del vino y del consumo moderado de vinos catalanes. Por este motivo, una de las acciones principales de este organismo es la organización de cursos de iniciación a la cata de vinos dirigidos a consumidores y a interesados en el vino para difundir las calidades de este producto de Cataluña.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats