Nou “Conill Criat a Catalunya”Nuevo “Conejo Criado en Cataluña”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Mercat Municipal de Molins de Rei va acollir la passada setmana la presentació de la marca “Conill Criat a Catalunya”. L’acte va comptar amb un show cooking basat en la cuina del conill i la posterior degustació dels plats que s’hi van elaborar.
La marca “Conill Criat a Catalunya” ha estat impulsada per la Federació d’Associacions de Cunicultors de Catalunya i per l’Associació d’Escorxadors (ASSOCAT), conjuntament, que han creat l’Associació de Productors i Escorxadors de Catalunya (APEC.CAT) amb l’objectiu de promoure, gestionar i controlar la nova marca, la primera integrada al cinquanta per cent per producció i per comercialització. Val a dir que aquesta mateixa setmana s’inicia la comercialització dels primers conills identificats sota aquesta nova marca que –de moment– ja aplega una dotzena d’escorxadors i un centenar d’explotacions, representant entre un trenta i un quaranta per cent de la producció de conill a Catalunya.El Mercado Municipal de Molins de Rei acogió la pasada semana la presentación de la marca “Conejo Criado en Cataluña”. El acto contó con un show cooking basado en la cocina del conejo y la posterior degustación de los platos que se elaboraron.
La marca “Conejo Criado en Cataluña” ha sido impulsada por la Federación de Asociaciones de Cunicultores de Cataluña y por la Asociación de Mataderos (ASSOCAT), conjuntamente, que han creado la Asociación de Productores y Mataderos de Cataluña (APEC.CAT) con el objetivo de promover, gestionar y controlar la nueva marca, la primera integrada al cincuenta por ciento por producción y por comercialización. Justo es decir que esta misma semana se inicia la comercialización de los primeros conejos identificados bajo esta nueva marca que –de momento– ya reúne una docena de mataderos y un centenar de explotaciones, representando entre un treinta y un cuarenta por ciento de la producción de conejo en Cataluña.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats