Neix Contraetiqueta, una nova associació d’enoteques catalanesNace Contraetiqueta, una nueva asociación de enotecas catalanas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

“Contraetiqueta”, amb prop de 65 botigues de vi adherides pertanyents a unes trenta empreses, és una associació sense ànim de lucre que neix per agrupar el comerç especialitzat de vins. El seu objectiu és facilitar la interlocució de les botigues amb el propi sector vinícola i fer possible que elaboradors, administració, patronals, associacions i gremis externs al sector puguin establir taules de diàleg per tirar endavant projectes comuns.

L’associació neix oberta a l’adhesió de totes aquelles botigues que compleixin amb els requisits establerts als seus estatuts, és a dir, que siguin establiments dedicats majoritàriament a vendre vins de manera professional, que siguin multimarca i que tinguin un mínim de referències totals i un mínim de catalanes.

El full de ruta de “Contraetiqueta” preveu sis accions anuals que ajudin a promocionar els seus establiments, de manera que els punts de venda esdevinguin més dinàmics i professionals.

“Contraetiqueta”, con cerca de 65 tiendas de vino adheridas pertenecientes a unas treinta empresas, es una asociación sin ánimo de lucro que nace para agrupar el comercio especializado de vinos. Su objetivo es facilitar la interlocución de las tiendas con el propio sector vinícola y hacer posible que elaboradores, administración, patronales, asociaciones y gremios externos al sector puedan establecer mesas de diálogo para salir adelante proyectos comunes.

La asociación nace abierta a la adhesión de todas aquellas tiendas que cumplan con los requisitos establecidos a sus estatutos, es decir, que sean establecimientos dedicados mayoritariamente a vender vinos de manera profesional, que sean multimarca y que tengan un mínimo de referencias totales y un mínimo de catalanas.

La hoja de ruta de “Contraetiqueta” prevé seis acciones anuales que ayuden a promocionar sus establecimientos, de forma que los puntos de venta acontezcan más dinámicos y profesionales.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats